Oznámeno značně vylepšené NHL 15
NHL 15 Novinka Oznámeno značně vylepšené NHL 15

Oznámeno značně vylepšené NHL 15

Michal Burian

Michal Burian

50

Systém fyziky pro kolize všech 12 hráčů na ledě, reálné chování puku, propracovanější modely hokejistů, emoce a lepší animace a mnoho dalšího.

Reklama

Sportovní divize společnosti Electronic Arts před okamžikem oznámila NHL 15. Vyjde letos na podzim (pravděpodobně v září) pro PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360.

Systém fyziky pro kolize všech 12 hráčů na ledě

Minimálně na nových konzolích půjde o značně vylepšené NHL, které se pochlubí systémem fyziky pro kolize všech 12 hráčů na ledě. Každý hráč bude ovlivněn fyzikou za všech okolností.

Reálné chování puku

EA Sports puk popisují jako nejsložitější předmět ve hře. Chtějí dosáhnout toho, aby byl autentický a realistický. Vše na ledě, včetně ledové plochy, je živé, puk je tak nepředvídatelný a autenticky se pohybuje, točí, klouže a rotuje, stejně tak jak to můžete vidět při reálném zápase NHL.

Propracovanější modely hokejistů

Modely hokejistů budou mít nově tři zřetelné vrstvy díky technologii Dynamic Cloth - tělo, vybavení a dres. Každá vrstva má být nezávislá, aby se dosáhlo toho, že při kontaktu s pukem se jednotlivé části budou chovat realistickým dojmem.

Emoce a lepší animace

Nejlepší na celém NHL 15 je, že využije nový next-gen engine EA Sports Ignite engine, stejně jako EA Sports UFC nebo FIFA 14 pro nové konzole. Vývojáři díky tomu budou moci na led přenést realističnost, emoce a animace nejen pohybů hráčů, ale rovněž jejich emoce ve tváři při střelení vítězného gólu nebo mnohem propracovanější diváky.

Autentické arény a noví komentátoři

Zapomenout se nemohlo ani na ovládání. Díky revolučnímu Skill Stick bude hra mnohem přesnější a i nepředvídatelná. Pochopitelně nechybí ani autentické arény, se sílou nových konzolí si tvůrci konečně mohli dovolit zachytit každý detail jednotlivých arén v NHL. Unikátní arény s kapacitou 19 000+ diváků, včetně vstupního tunelu. V domácích zápasech se konečně budete cítit jako doma.

Zážitek z hraní okoření nový komentátorský tým. Při zápasech vás bude bavit duo z NBC Sports - Mike 'Doc' Emrick a Eddie Olczyk. Doplní je TSN analytik Ray Ferraro poskytující poznatky z ledu. To vše ještě s novými kamerami a možnostmi v opakovaných záběrech. Vychutnáte si nejen góly, ale také tvrdé hity, zákroky brankářů a mnoho dalšího. Pokud se vám to zdá málo, tak díky spolupráci s NBC si EA Sports připravili ukázky, které vás před zápasem provedou městem a navodí tu správnou atmosféru.

Diváci a umělá inteligence

Konečně, konečně a do třetice konečně. Proč? Inu, dočkáme se propracovaných diváků. Podle tiskové zprávy se máme dočkat více než 9000 jednotlivých modelů diváků s 4x více animacemi než u předešlých dílů pro starší generaci konzolí. Podívat se tak budete moci za plexisklo, kde uvidíte fanoušky s nejrůznějšími transparenty a pochopitelně s dresy, třeba zrovna s vaším jménem.

Jako poslední se můžete těšit na inteligentnější umělou inteligenci, funkce Vision AI zajistí, že hokejisté budou lépe reagovat. Vaši spoluhráči by vám tak měli pomoci a soupeři naopak znesnadnit hru.

Výše zmíněné platí pro PlayStation 4 a Xbox One verze, zástupci starší generace konzolí (PS3 a X360) budou mít jen aktualizované soupisky, Collision Physics systém a duo nových komentářů slibující přes 35 000 řádků zbrusu nového komentáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama