Oznámeny extra mapy v limitované edici Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter Novinka Oznámeny extra mapy v limitované edici Medal of Honor: Warfighter

Oznámeny extra mapy v limitované edici Medal of Honor: Warfighter

Michal Burian

Michal Burian

10

Dvě mapy inspirované honem na Bin Ládena v Pákistánu.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že Zero Dark Thirty Map Pack si bude moci zdarma stáhnout každý majitel limitované edice Medal of Honor: Warfighter.

Balíček nabídne dvě nové multiplayerové mapy inspirované honem na Bin Ládena v Pákistánu. První mapa nazvaná Darra Gun Market se odehrává na tržišti v Pákistánu, přičemž jde o největší nelegální trh se zbraněmi na světě, kam se policejní jednotky nedostanou.

Druhou lokalitou je Chitra na severu Pákistánu, na západě Afghánistán a na severu Čína. Jde o vzdálené drsné místo od civilizace, kam si ani pákistánská armáda netroufne.

Pokud se rozhodnete si nový Medal of Honor zakoupit až po vydání, tak si balíček s dvěma mapami budete moci zakoupit od 17. prosince za necelých 10 dolarů, každý jeden dolar bude věnován na dobročinné účely pro americké veterány. V Evropě se DLC bude prodávat pod názvem Hunt Map Pack, jenž bude obsahovat rovněž postavu odstřelovače amerického námořnictva a odstřelovací pušku Tac-300, která je běžně dostupná až po přibližně 40 hodinách hraní multiplayeru. Zapomenout nesmíme ani na přístup do exkluzivní bety Battlefield 4.

Limitovanou edici Medal of Honor: Warfighter předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz na PC za 1078 Kč a na konzole PlayStation 3 a Xbox 360 za 1278 Kč.

Obrázky z Zero Dark Thirty Map DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama