Oznámeny tři dodatečné balíčky do NFS: Hot Pursuit
Need for Speed Novinka Oznámeny tři dodatečné balíčky do NFS: Hot Pursuit

Oznámeny tři dodatečné balíčky do NFS: Hot Pursuit

Michal Burian

Michal Burian

8

Půjde o tři různé balíčky, dva se zaměří na automobily značky Lamborghini a Porsche, zatímco třetí si vezme na paškál dva nové herní módy <strong>+ trailer a galerie</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts ve spolupráci s Criterion Games oznámila nášup hned třech nových DLC pro závodní hru Need for Speed: Hot Pursuit. Balíčky budou vydávány postupně a shodně za stejnou částku 6,99 dolarů, respektive 560 Microsoft bodů, na PlayStation Network a Xbox Live Matkeplace - PC verze se bohužel tyto DLC netýkají.

Jako první na pořadníku je DLC Armed and Dangerous, které nám 22. února tohoto roku přinese dva nové módy. Konkrétně jde o Most Wanted, v němž budou policisté pronásledovat specifického závodníka, kterého ostatní budou chránit, aby nebyl dopaden. Naopak v Arms Race módu je každý za sebe a pomocí všech dostupných zbraní se bude snažit, aby byl právě on ten, kdo do cíle dojede na první pozici.

O týden později, tedy 1. března, k nám dorazí tři pořádně nadupaná auta stáje Lamborghini: Diablo SV, Countach LP5000 QV a Sesto Elemento. Všechna budou dostupná jak za závodníky, tak i policisty, a společně s nimi se dočkáme také 10 extra závodů.

8. března vyjde poslední dosud oznámené DLC, které naší garáž rozšíří ještě o další tři krasavce, tentokrát ale od automobilky Porsche: 911 Turbo (1982 Edition), 959 a 911 Speedster. Opět nebude chybět 10 bonusových závodů

Všechny tři dodatečné balíčky rovněž otevřou nové trofeje a dosažitelné úspěchy. Prozatím se můžete podívat na nové screenshoty z DLC a hlavně na speciální trailer PDLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama