Paladins: Battlegrounds připomíná sloučení Overwatch a PUBG
Paladins Novinka Paladins: Battlegrounds připomíná sloučení Overwatch a PUBG

Paladins: Battlegrounds připomíná sloučení Overwatch a PUBG

Michal Burian

Michal Burian

8

Komunitu okolo Paladins čeká nový mód pro 100 hráčů a navíc ještě Team Deathmatch.

Reklama

Battle royale hrám v podobě PlayerUnknown’s Battlegrounds (recenze) a Fortnite: Battle Royale od Epic Games roste nová konkurence. Studio Hi-Rez oznámilo, že v roce 2018 obohatí hrdinskou střílečku Paladins o mód Battlegrounds, který nabídne bitvy sto hráčů na velké mapě. Časový limit bude stanoven na 20 minut.

Podle mnohých zní Paladins: Battlegrounds jako spojení dvou nejoblíbenějších multiplayerových akcí - Overwatch od Blizzardu a PlayerUnknown Battlegrounds. Nový režim v Paladins se bude od PUBG a dalších battle royale her lišit tím, že bude spoléhat na hrdiny a jejich sílu. Někteří hrdinové budou založeny na obraně, zatímco jiní se budou specializovat na útok.

Přesné datum spuštění nevíme. Jisté je, že Paladins: Battlegrounds má dorazit v letošním roce a bude zdarma ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Podívejte se na trailer.

To ale není vše. Komunitu okolo Paladins čekají další novinky. Od 10. ledna na PC a od 17. ledna na PS4 a Xboxu One bude k dispozici nový mód Team Deathmatch. Jak správně očekáváte, hráči budou rozděleny do dvou týmů a jejich úkolem je zabíjet členy druhého týmu. Součástí bude i novýámapa, nazvaná Trade District, a také nový hrdina jménem Moji.

Další novinkou je teaser trailer na mobilní MOBA titul Paladins Strike, který je již od srpna 2017 ve veřejné betě pro iOS a Android.

Zdroj: Tisková zpráva, Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama