Pánem zla v Iratus: Lord of the Dead
Novinka Pánem zla v Iratus: Lord of the Dead

Pánem zla v Iratus: Lord of the Dead

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Plná verze temného 2D RPG se zlým nekromantem v hlavní roli.

Reklama

Tahové taktické akční RPG žánru roguelike jménem Iratus: Lord of the Dead, odehrávající se v temném 2D fantasy světě, právě opustilo fázi předběžného přístupu, která trvala tři čtvrtě roku, a bylo ve finální verzi vydáno na Steamu. Tvůrci z nezávislého studia Unfrozen z Petrohradu (podíleli se na sérii tahových strategií Disciples) také rovnou ohlásili, že na září již připravují první velký přídavek Iratus: Wrath of the Necromancer.

 

Pánem zla v Iratus: Lord of the Dead

 

Ve hře se chopíte role krvelačného a zlého nekromanta Iratuse, jenž si z mrtvol svých nepřátel postavil novou armádu nemrtvých posluhovačů, kteří mu mají pomoci dostat se ze svého hrobu v kryptě na světlo boží a zahubit nepřátelskou lidskou rasu. A to všechno v prostředí temného fantasy středověku. Oproti předběžce se titul ještě rozšířil, když dostal 5 nových úrovní, další nepřátele, předměty a úkoly.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=TziTY6-NgAM&feature=youtu.be[/embed]

 

Postupně si vykouzlíte na 18 druhů svých slouhů, jako jsou zombie, upíry, kostlivce, mumie, smrtky a divoženky, přičemž každý druh má 6 unikátních schopností. K dispozici máte 3 stromy talentů: alchymii, magii, hněv a destrukci. Zmíněný roguelike prvek pak znamená, že mrtvý slouha už nijak nepůjde oživit. A to ani zpětným nahráním pozice, neb se automaticky ukládá a přepisuje. Hru v podobě Steam kódu nyní seženete na Xzone za pouhých 359,-, takže je o dost levnější než na Steamu, případně si ji můžete napřed vyzkoušet díky bezplatné demoverzi (493 MB) z Itche.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama