V taktickém RPG Iratus: Lord of the Dead máte za úkol porazit síly dobra
Novinka V taktickém RPG Iratus: Lord of the Dead máte za úkol porazit síly dobra

V taktickém RPG Iratus: Lord of the Dead máte za úkol porazit síly dobra

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

V kůži nekromanta budete z částí padlých nepřátel sestavovat svou armádu.

Reklama

Taktické RPG s opravdu temnou atmosférou, zajímavou grafikou a příběhem, který z vás udělá velkého padoucha bojující proti silám dobra. V nově oznámeném titulu Iratus: Lord of the Dead se stanete nekromantem se jménem Iratus, jenž byl uvězněn v temném vězení a po smrti se chce pomstít úplně všem.

Iratus bude z nebohých civilistů, ale i nepřátelských vojáků tvořit zrůdná monstra. Na těch se budete přímo podílet, ve speciálním craftovacím systému budete vytvářet své bojovníky, dávat jim jedinečný styl i jednotlivé schopnosti, aby poté stáli po vašem boku v taktických tahových bitvách s permanentní smrtí. Znamená to, že z padlých nepřátel, sedláků a dalších lidí musíte sbírat použitelné části a z nich si poté postupně sestavit svou armádu. K dispozici má být více než 50 různých dovedností.

Kromě bojů se budete starat o své panství, respektive doupě, které lze vylepšovat a různě upravovat.

Iratus: Lord of the Dead připravuje nezávislé ruské studio Unfrozen. Pokud vám jméno nic neříká, tak jde o tým složený z lidí podílejících se na sérii Disciples. Na vše pak dohlíží společnost Daedalic Entertainment, která má v plánu hru uvést do předběžného přístupu na Steamu během letošního léta.

Na závěr systémové požadavky. U minimálních je uváděn Windows 7, Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, 1 GB RAM, grafická karta kompatibilní s Open GL 3.2, DirectX 9.0c a 1 GB volného místa na disku. U doporučených je Windows 10, Intel Core i5 3.0 GHz, 4 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 760 nebo AMD Radeon R9 280X, DirectX11 a 2 GB místa na disku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama