Partneři z Touhou Genso Wanderer v jednom traileru
Novinka Partneři z Touhou Genso Wanderer v jednom traileru

Partneři z Touhou Genso Wanderer v jednom traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Satori, Kokoro, Futo, Kasen, Rei'sen a Utsuho.

Reklama

NIS America vydala nový trailer k chystanému roguelike RPG Touhou Genso Wanderer. Tentokrát se zaměřuje na vaše partnerské postavy. Každý z partnerů má totiž jiné speciální schopnosti, které mohou dost podstatně rozšířit hráčův osobní herní styl. Partnerů je celkem šest a my si je v rychlosti představíme.

Satori Komeiji je vlastníkem paláce v Zemi duchů. Je velmi tichá a uvažuje flexibilně. Svým třetím okem, který má na levé straně hrudi, může číst myšlenky svého cíle. Vzhledem k její schopnosti číst v srdcích a mysli druhých, ji hodně yokaiů (duchů) nemá rádo. Právě proto je ale oblíbena mezi zvířaty, protože naopak těm velmi dobře rozumí a chápe jejich pocity.

Kokoro Hata je tsukumogami typu menreiki. Vlastně je maskou Kawakatsu Haty, otce divadla Sarugaku. Masky, které kolem ni najdete, mají každá jiný výraz a pomoci nich mění své emoce. Pokud ji ale bude chybět třeba jen jedna, její emocionální rovnováha vezme za své a ona nad sebou ztratí kontrolu.

Futo Mononobe je dcerou klanu Mononobe z éry Asuka. Stala se shikaisenem když na oko umřela. Bohužel není úplně známo, jestli je skutečně shikaisen. Spíše by se dalo říct, že je "mnichem, který o sobě tvrdí, že je shikaisen". Její schopností je manipulace s Feng Shui. Je to dříč a je velmi agresivní vůči yokaiům a často se dostane do potíží kvůli nesmyslným argumentům, které používá.

Kasen Ibaraki je něco jako mudrc, která žije v zámku na hoře yokaiů. Vzhledem k tomu, že ztratila svou pravou ruku, je pokryta obvazy a pod nimi je něco jako kouřová substance. Je velmi vážná a má tendenci poučovat ostatní. Její schopností je ovládání zvířat.

Rei'sen je měsíční králičice, která žije v Lunar Capital. Miluje pověsti a je to velká zbabělkyně. Skoro vždycky uteče, ale někdy si uvědomí, jak moc je domýšlivá a zbabělá a pak toho lituje. Kdysi utekla z Měsíce na Zemi, protože byla unavená z dělání mochi a přitom se setkala s Eirin Yagokoro. Když zjistila, že Rei'sen odešla z Měsíce, napsala ji Eirin dopis aby se mohla vrátit k sestrám Watatsuki. Toyohime Watatsuki si ji přisvojila jako mazlíčka.

Utsuho Reiuji je další mazlíček, tentokrát z paláce ze Země duchů, ale všichni ji říkají její přezdívkou Okuu. Je navíc velmi uspěchaná a nemá dobrou paměť. S Rin Kaenbyo jsou velmi dobří přátelé a obdivuje Satori. Původně byla pekelným havranem, ale když získala schopnosti Yatagarasu, mohla ovlivňovat jadernou fúzi. Za normálních okolností by totiž dokázala ovládat pouze plameny Pekla.

Touhou Genso Wanderer vychází v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu 24. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama