Patch 1.03 pro Zaklínače 3 na Xbox One by měl vyjít ještě dnes
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Patch 1.03 pro Zaklínače 3 na Xbox One by měl vyjít ještě dnes

Patch 1.03 pro Zaklínače 3 na Xbox One by měl vyjít ještě dnes

Jan Kalný

Jan Kalný

56

Mimo to tvůrci prozradili dočasné řešení pro chybu „ce-34878-0” na PS4. Věděli jste také, že se dá velmi snadno zamezit zranění z pádů?

Reklama

Patch 1.03 pro Zaklínače 3 už sice před nějakou dobou vyšel (pro PS4 verzi o něco později), hráči na Xboxu ale stále čekají. Vypadá to, že už nebudou čekat dlouho. Podle CD Projektu by měl patch vyjít už dnes. Dost možná už se vám i stahuje. Tento patch by měl obsahovat jak uzamčení hry na 30 fps, tak opravu problému se savem.

Patch 1.04 by měl následně opravit problémy s velikostí titulků a chybami v úkolech. Mimo to, pokud patříte mezi těch několik „vyvolených”, kterým se na PS4 objevuje chyba ce-34878-0, pak tvůrci radí, abyste dokončili quest Záhada vražd v Újezdci (The Mystery of the Byways Murders, pokud dáváte přednost anglickému názvu). Jedná se konkrétně o velenskou zakázku. Jde o dočasné řešení, ale CD Projekt už pracuje na definitivní opravě.

Kromě toho už tvůrci pracují na dalším patchi, který by měl opravit řadu dalších problémů na všech platformách.

Aby to bylo všechno kompletní, věděli jste také, že se dá velmi snadno zamezit zranění z pádů? Stačí těsně před dopadem dvakrát „vyskočit”. Geralt následně udělá kotoul a život jde dál.

Jak se zdá, nevěděla o tom spousta lidí. Dá se to to koneckonců vypozorovat z komentářů následujícího tweetu. Kdo ví, jaká úžasná tajemství se v Zaklínači ještě skrývají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama