Patch 1.1 pro SW: The Old Republic v detailech
Star Wars: The Old Republic Novinka Patch 1.1 pro SW: The Old Republic v detailech

Patch 1.1 pro SW: The Old Republic v detailech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

BioWare konečně odhaluje další detaily o první velké aktualizaci pro Star Wars: The Old Republic. Užijí si hlavně hráči na vyšších levelech.

Reklama

Celý update ponese název Rise of the Raghouls. Jeho součástí bude především nový Flashpoint Kaon Under Siege, v němž nepůjde o nic jiného, než zastavit vzpouru krvelačných Raghoulů, kteří se objevili už v původních Knights of the Old Republic. Jak se říká, dobří holubi se vracejí.

Tohoto Flashpointu se však mohou zúčastnit pouze hráči na nejvyšším, tedy 50. levelu. Ti si budou moci projít Kaon Under Siege buď na normální, nebo heroickou obtížnost.

Další významnou složkou je Operation jménem Karagga’s Palace, do níž se můžete dostat v osmi až šestnácti hráčích. V tomto případě jde pro změnu o kartel Huttů, jenž z ničeho nic porušil všechny smlouvy s Impériem i Republikou.

Obě strany se následně rozhodnou vyslat tým svých nejlepších bojovníků (tedy tým samotných hráčů), aby celou situaci vyřešili a konfrontovali huttského šéfa Karaggu. A pokud jde o obtížnost, tvůrci přichystali nejen normální a heroickou, ale i Nightmare. Kdo chce výzvu, má ji mít.

Kromě toho přinese Rise of the Raghouls i řadu dalších drobnějších změn, o nichž jsme vás informovali nedávno. Tohle všechno nás čeká už příští týden, tedy 17. ledna. BioWare však pomalu začíná mluvit i o další velké aktualizaci, kterou můžeme očekávat během března. V ní nás čeká pokračování problému s Raghouly, nová Warzone, další Operace, více možností pro guildy a systém hodnocení pro PvP.

Na bližší detaily si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, ale je vidět, že BioWare bere podporu hry po vydání velmi vážně a takových updatů nás čeká mnohem, mnohem víc. Tak se nám to líbí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama