Patch 1.30 pro Zaklínače 3 konečně opraví mizející ocas Klepny
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Patch 1.30 pro Zaklínače 3 konečně opraví mizející ocas Klepny

Patch 1.30 pro Zaklínače 3 konečně opraví mizející ocas Klepny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Zítřejší aktualizace opraví řadu chyb, přinese několik drobnějších změn a dokonce poupraví vzhled trpaslíka Vivaldiho.

Reklama

Zítra vychází kompletní edice Zaklínače 3, která nese název Edice Hra roku a která kromě základní hry zahrnuje oba datadisky a všech 16 bezplatných DLC. V některých krabicích lze dokonce nalézt aršík samolepek, které byly součástí krabicové verze samotného Zaklínače 3. Hurá!

Spolu s edicí dojde na vydání nového a dost možná posledního patche s označením 1.30. Přesně jak se dalo čekat, aktualizace nepřinese žádný nový obsah, přesto se dočkáme několika zajímavých a vítaných změn, které se dotýkají obsahu původní hry i obou datadisků.

Konečně dojde třeba k odstranění proslulé chyby, která způsobovala zmizení ocasu Klepny. Jestli se s touto chybou stále potýkáte, po instalaci patche tvůrci doporučují změnit sedlo, uložit hru, následně ji opět načíst a vše by mělo být v pořádku.

Samozřejmostí jsou i různé opravy chyb, které se dotýkají úkolů, předmětů, receptů, nákresů a statistik určitých zbraní. K opravám a změnám dojde také v případě uživatelského rozhraní nebo použití Steam a PlayStation ovladače.

Nechybí ani jedna kuriozita, konkrétně změna vzhledu trpaslíka Vimmeho Vivaldiho, bankéře z Novigradu. To je ten, u kterého si můžete směnit peníze. Neptejte se mě, proč CD Projekt RED mění zrovna Vivaldio vizáž, protože to sám nevím. A že bych to vážně rád věděl.

Kompletní seznam změn v angličtině najdete zde. Já jen dodám, že zatím nemáme informace o tom, kdy přesně patch vyjde a jak bude velký. Tyto údaje se budou nepochybně lišit v závislosti na platformě.

A jestli vás zajímá, jak vypadá krabice Edice Hra roku, konkrétně její anglická verze, račte se podívat na několik dní starou fotografii od komunitního manažera CD Projektu Marcina Momota. Byl to právě on, kdo na oficiálním fóru Zaklínače oznámil, že v některých krabicích budou k nalezení alespoň ty samolepky, a to z důvodu toho, že jich tvůrcům zbylo vážně dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama