Patch přidává do konzolových verzí ARK: Survival Evolve nový obsah
ARK: Survival Evolved Novinka Patch přidává do konzolových verzí ARK: Survival Evolve nový obsah

Patch přidává do konzolových verzí ARK: Survival Evolve nový obsah

Faldmen

Faldmen

1

Díky novému obsahu se PS4 a Xbox One verze přibližují PC verzi.

Reklama

Aktualizace, kterou PC hráči obdrželi již v prosinci pod číslem 253, se dostává na PS4 a Xbox One. Patch obsahuje pět nových živočichů a dvě podvodní jeskyně, které jsou designovány pro lepší postup postavy. Nalákat by nás tyto lokace měly i množstvím cenných artefaktů. PlayStation hráči navíc obdrží procedurálně generované mapy, které známe z PC verze.

Noví živočichové na nás čekají v podobě Cnidaria Omnimorph, která v sobě kombinuje vše dobré i zlé z různých druhů medúz. Je velice jednoduché ji zkrotit a vytrénovat. Její biotoxin nám bude sloužit k výrobě speciálních šipek, které budou 2x účinnější než ty obyčejné. Většinu z nás jistě potrápí Troodon Magnanimus, což by mělo být nejinteligentnější stvoření ostrova v podobě malého raptora, který loví zejména v noci. Toho bychom si neměli jen tak jednoduše podmanit, ale budeme se muset snažit získat jeho loajalitu skrze lásku k lovu.

Dalším přírůstkem je potom Pegomastax Fructarator. Jedná se o opeřené stvoření s drápy a zobákem. Tento býložravec vyniká ve sběru různých semen, bobulí, vzácných květin, hub a jiných přísad, čímž může být velice přínosným pomocníkem. Předposlední na seznamu je Tusoteuthis Vampyrus. Tato obří oliheň je příbuznou upíří chobotnice. Veliký pozor bychom si měli dát na její chapadla, kterými svou oběť uchopí, rozdrtí a vysaje z ní krev. Pokud se nám podaří toto nebezpečné stvoření zkrotit, dostaneme přístup k jejímu inkoustu, který obsahuje olej potřebný pro zpracování do pohonných hmot. Poslední se nám představí jeden z nejpodivnějších dinosaurů na ostrovech. Therizinosaurus Multiensis je jakási forma býložravého T-Rexe, který je sice velmi mocný, ale nejraději se jen tak pase.

Ukázku z nového patche můžete vidět ve videu níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama