Patch pro Star Wars: Battlefront zvýšil maximální level a přidal další novinky
Star Wars: Battlefront Novinka Patch pro Star Wars: Battlefront zvýšil maximální level a přidal další novinky

Patch pro Star Wars: Battlefront zvýšil maximální level a přidal další novinky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Maximální úroveň je nyní 60 a nově můžete plnit Hutt kontrakty, které vám zpřístupní další zbraně.

Reklama

Spolu s DLC Outer Rim pro majitele Season Passu dnes vyšel nový patch pro Star Wars: Battlefront. Kromě řady oprav a úprav došlo i k přidání dalšího bezplatného obsahu.

Nově je maximálním levelem úroveň 60 a pokud ho dosáhnete, můžete si odemknout povstalecký skin Weequaye. Impérium žádný skin pro level 60 nemá.

Patch přidal také Hutt kontrakty, o kterých víme už delší dobu díky nedávnému traileru. Ty fungují tak, že si za kredity koupíte kontrakt, splníte určité cíle a za splnění všech cílů daného kontraktu dostanete novou zbraň. Zdarma je k dispozici možnost získat blasterovou pistoli DL-18 a odstřelovačku DLT-19X, majitelé přídavku Outer Rim mohou prostřednictvím kontraktu odemykat i výbavu, která je součástí DLC.

Proti vozidlům můžete použít i nový pick-up, Disruptor Rifle, což je jakási obdoba bazuky, v jejímž případě ale výstřelu předchází docela dlouhé nabíjení. Z dalších novinek, které už spadají spíše do sekce featur než hratelného obsahu, lze zmínit třeba zjednodušený výběr zápasu.

Po vstupu do multiplayeru si můžete prostě vybrat, jestli se chcete připojit na herní módy pro 40 hráčů, pro 12 hráčů nebo na módy, v nichž hrají hlavní roli hrdinové a padouši. Klasický výběr jednotlivých herních módů i map je ale stále k dispozici, jen tentokrát vyžaduje o jedno kliknutí navíc.

V rámci soukromých zápasů je také k dispozici režim diváka (spectator) a konečně došlo k přidání auto-balance mezi zápasy. Hráči teď mohou ostatním z týmu zvýraznit určitý kontrolní bod nebo objekt zájmu a pokud by vám to nestačilo, můžete nově provádět úskoky stranou.

Ne všechno je ale úplně ideální. Nevím jak na konzolích, ale na PC se objevila chyba, kvůli níž se vám po konci zápasu ukáže, že jste nedostali žádné kredity v závislosti na vašem skóre. Prostě se ukáže 0 = 0 a nic s tím neuděláte, nicméně kredity by se přesto měly přičíst.

Pokud jde o velikost patche, na Originu jsem stahoval necelých 6 GB. Na konzolích by měl patch mít něco přes 8 GB. Je každopádně fajn vidět, že DICE nekončí s bezplatnou podporou a že se z chudokrevné hry, jakou byl Battlefront v době vydání, postupně stává titul, jehož množství obsahu je alespoň trochu přiměřené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama