Patch Star Wars: Battlefrontu mění systém úpravy postav a Trait karet a zvyšuje maximální úroveň
Star Wars: Battlefront Novinka Patch Star Wars: Battlefrontu mění systém úpravy postav a Trait karet a zvyšuje maximální úroveň

Patch Star Wars: Battlefrontu mění systém úpravy postav a Trait karet a zvyšuje maximální úroveň

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Dejme sbohem Stormtrooperům bez helmy. S řadou nových prvků ale přichází i nové chyby.

Reklama

Během včerejšího dne vyšlo DLC Death Star pro Star Wars: Battlefront. Přídavek přitom doprovází nový patch, který v sobě zahrnuje i Death Star, ať už vlastníte Season Pass nebo ne. Z toho důvodu je dost velký, třeba na Originu má patch necelých 7 GB.

Aktualizace tudíž obsahuje vše, co nabízí Death Star. Herní mód Battle Station, nové mapy, zbraně, Star karty, Chewbaccu a Bosska, Red Five X-Wing Luka Skywalkera a TIE Advanced Dartha Vadera, droida R2-D2... zkrátka to, o čem jsem vás informoval v posledních týdnech a k čemu mají v tuto chvíli přístup jen majitelé Season Passu. Patch má ale naštěstí co nabídnout i těm, kteří Season Pass nevlastní.

Mezi nejzásadnější změny patří zvýšení maximální úrovně na level 90 a překopání leteckých soubojů, o nichž jsem také nedávno informoval. Pro bližší detaily vás tedy odkážu na starší novinku.

Bez úprav nezůstal ani Trait systém. Nyní si pro každou ze dvou sad karet, které nahrazují herní třídy, můžete vybrat vlastní Trait kartu, samozřejmě za předpokladu, že ji máte zpřístupněnou. Jinými slovy, do jedné bitvy si můžete vzít až dvě Trait karty, které se vážou k vámi zvoleným sadám standardních karet, a během hraní mezi nimi libovolně přepínat.

Leckoho jistě potěší kompletní překopání systému úpravy postav. Nyní si za kredity kupujete části postav, které můžete různě kombinovat. S novými prvky, které přináší Death Star DLC, můžete zkombinovat třeba tvář Twi'lečky s nově přidanou leteckou kombinézou povstalců nebo vybírat barvu látky na rameni Stormtroopera.

S tímhle systémem přichází i velmi vítaná skutečnost, že na bojišti už neuvidíte Stormtroopery bez helmy. Tvůrci z DICE vyslyšeli četná volání hráčů, že Stromtrooper bez helmy není pravý Stormtrooper, ale jen někdo, kdo narušuje autenticitu Star Wars bojů (ve filmech, komiksech ani nikde jinde koneckonců vojáky Impéria bez helmy v boji neuvidíte). Jestli chcete v řadách Impéria vystavovat na odiv tvář své postavy, musíte si odemknout nový skin obsluhy Hvězdy smrti nebo imperiálního důstojníka. Volba helmy tudíž slouží jen k výběru pohlaví postavy.

Patch dále opravuje různé chyby a upravuje určité herní módy nebo vlastnosti některých karet a Trait karet. Bohužel ale také přináší nové chyby. Já sám zaznamenal problémy s módem Walker Assault, v němž vám občas zůstane na obrazovce viset ukazatel uplinku, který je dávno ze hry.

A jakmile dokončíte zápas, může se stát, že zůstanete trčet v nekonečném loadingu. Pak nezbývá než hru natvrdo ukončit třeba přes správce úloh. Doporučuji vám tedy opouštět zápas nejpozději ve chvíli, kdy vám na obrazovce září nápis Victory nebo Defeat.

A ještě tu mám upozornění, že od 23. do 25. září čeká všechny majitele hry Double-XP víkend, během něhož lze získávat dvojnásobné množství zkušenostích bodů i kreditů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama