PC verze Need for Speed odložena na jaro 2016
Need for Speed Novinka PC verze Need for Speed odložena na jaro 2016

PC verze Need for Speed odložena na jaro 2016

Michal Burian

Michal Burian

26

Smutná zpráva pro PC hráče. Jaké mají vývojáři důvody?<strong> + Nové informace</strong>.

Reklama

Pokud vám od dnešního dopoledne vrtalo hlavou, proč EA plánuje betu Need for Speed pouze ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One, tak pro vás máme odpověď. Před okamžikem bylo na oficiálním blogu série oznámeno, že PC verze byla odložena na jaro nadcházejícího roku. U PS4 a Xbox One verzí se nic nemění, ty budou na pultech obchodů od 5. listopadu 2015.

V článku se dočteme, že vývojáři chtějí splnit přání komunity u PC verze. To znamená odemčenou frekvenci snímků za sekundu (ne 30fps) a lepší vizuální kabátek. Aby tohoto mohlo studio Ghost Games dosáhnout, potřebuje více času. Dobrou zprávou ale je, že do PC verze bude přidán DLC obsah, který vyjde pro konzole.

Zároveň se smutnou zprávou se Ghost Games zavázali, že budou pravidelně vydávat bezplatné aktualizace s výzvami, aby se hráči ani po týdnech a měsících hraní nezačali nudit. Samotná uzavřená beta na konzolích začne v průběhu dalších týdnů, aby se otestovala stabilita serverů a celá infrastruktura. Registrovat se můžete zde.

PC hráči si tak budou muset na návrat ke kořenům Underground, Most Wanted a Carbon počkat.

Z aktualizované FAQ se potom dočteme, že svět pojmenovaný Ventura Bay bude mít přibližně dvojnásobné množství sjízdných cest, než tomu bylo v NFS: Rivals, kde budete závodit a volně jezdit v době mezi soumrakem a úsvitem. Hra nebude mít uzamčena vozidla, všechna budou odemknuta od samotného začátku, stačí na ně mít peníze a můžete si je koupit.

Pokud nemáte Xbox Live Gold, případně PlayStation Plus, tak i přesto si budete moci Need for Speed zahrát. Titul sice vyžaduje připojení k internetu, ale nikoliv placený účet od Microsoftu/Sony pro singleplayer. Gold/Plus budete potřebovat pouze pro multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama