PC verze Sniper Elite V2 s módem team deathmatch
Sniper Elite V2 Novinka PC verze Sniper Elite V2 s módem team deathmatch

PC verze Sniper Elite V2 s módem team deathmatch

Michal Burian

Michal Burian

24

Týmové přestřelky odstřelovačů pouze v PC verzi Sniper Elite V2.

Reklama

Studio Rebellion na oficiálním fóru oznámilo, že PC verze připravované hry Sniper Elite V2 nabídne exkluzivní mód - team deathmatch pro 12 hráčů.

Na Twitteru následně vývojáři vysvětlili, že byli schopnosti přidat team deathmatch režim do PC verze Sniper Elite V2 z důvodu, že PC verzi sami vydávají, zatímco konzolové verze má na starost společnosti 505 Games.

V team deathmatch budete získávat body za každý dobrý zásah, tým s největším počtem bodů vyhraje.

Dále se můžete těšit na kooperaci s přáteli, včetně konkurenčního odstřelování, asymetrický co-op s jedním nepřítelem a režim, kde budete mít za úkol opravovat vozidla během bombardování. Kromě toho si budete moci celou kampaň zahrát v kooperaci.

Kvůli dvěma vydavatelským společnostem budou v České a Slovenské republice hru distributorovat dvě firmy, Comgad si vzal na starost konzolové verze PlayStation 3 a Xbox 360, zatímco o PC verzi se postará Hypermax – všechny tři verze budou v angličtině, Hypermax nabídne digitální manuál v češtině.

Sniper Elite V2 pro PC předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz na PC za 978 Kč a pro PlayStation 3 a Xbox 360 za 1078 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama