PC verze Thiefa není jen obyčejným portem
Thief Novinka PC verze Thiefa není jen obyčejným portem

PC verze Thiefa není jen obyčejným portem

Michal Burian

Michal Burian

86

Podpora Mantle a TrueAudio od AMD až v březnu. Na PC verzi dělal tým, který měl na starost PC verze Hitman Absolution a Deus Ex: Human Revolution <strong>+ gameplay z PC verze</strong>.

Reklama

Reinkarnace Thief od studia Eidos Montreal vyjde tento pátek (v USA již dnes). Pokud máte v plánu si koupit PC verzi, kterou navíc Cenega obohatila o profesionální české titulky, tak se nemusíte bát, že půjde o obyčejný port z konzolových verzí. Alespoň to tvrdí producent Stephane Roy.

"Půjde o PC verzi, nikoliv port. PC verze vypadá skvěle a má vše, co byste od PC verze čekali, včetně nastavení," nechal se slyšet Stephane Roy pro GameSpot a vypíchl změnu rozlišení, snímky za sekundu, 3D, přizpůsobení zorného pole, kvalitnější textury, lepší úroveň stínů, podporu 4K monitoru, specifické rozhraní pro výběr zbraní nebo nastavení grafiky a pochopitelně i možnost hrát s Xbox 360 gamepadem nebo ze Steamu achivementy, komunitní žebříčky a výměnu kartiček.

Po březnové aktualizaci bude přidaná i podpora Mantle a TrueAudio od AMD.

PC verzi Thiefa má na starost tvůrčí celek z nizozemské firmy Nixxes Software. Ten již dříve pro Square Enix dělal na PC verzích Hitman Absolution a Deus Ex: Human Revolution. Stejný tým spolupracoval i na Tomb Raider: Definitive Edition pro Xbox One a PlayStation 4.

My jsme ještě neměli možnost i PC verzi zahrát, Thiefa recenzujeme na PS4 (verdikt vyneseme koncem týdne). Zatím si můžete přečíst dnešní preview, rozhovor s Cenegou o lokalizaci nebo recenze zahraničních magazínů.

Gameplay z PC verze, kde nechybí prohlídka menu (thx strnadik01).

Níže ještě hardwarové nároky Thiefa.

Minimální HW nároky

OS: Windows Vista CPU: Vysoce výkonný dual-core procesor nebo quad-core CPU RAM: 4 GB Grafická karta: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250 DirectX: DirectX 10 HDD/SSD: 20 GB

Doporučené HW nároky

OS: Windows 7 nebo 8 CPU: AMD FX 8000 series nebo lepší / Intel i7 Quad Core CPU RAM: 4+ GB Grafická karta: AMD Radeon HD / R9 series / Nvidia GTX 660 DirectX: DirectX 11 HDD/SSD: 20 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama