PC verze Thiefa s českými titulky
Thief Novinka PC verze Thiefa s českými titulky

PC verze Thiefa s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

61

Právě to oznámila Cenega. O překlad se stará tým v čele s pionýrem lokalizací v ČR Pavlem „Mondym“ Mondscheinem.

Reklama

Česká distributorská společnost Cenega krátce po druhé hodině odpolední oznámila, že restart kultovní stealth série Thief vyjde u nás 28. února letošního roku, PC verze bude navíc přeložena do češtiny formou titulků.

O překlad se stará tým v čele s pionýrem lokalizací v ČR Pavlem „Mondym“ Mondscheinem, který lokalizaci v těchto dnech dokončuje.

Krom toho si nejnovější dobrodružství za tichošlápka Garreta budete moci zahrát na konzolích PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

Krátce o hře

Na v pořadí již čtvrtém dílu série Thief pracuje kanadské studio Eidos Montreal, jež se proslavilo především hrou Deus Ex: Human Revolution. Zatímco ve sci-fi RPG byl stealth jen jednou z mnoha možných strategií, v novém Thiefovi je kradmý postup podmínkou úspěchu. O lineární hře ale mluvit nelze, před hráčem se vždy rozprostírá hned několik cest ke splnění úkolu. Pomyslným průvodcem je pak novinka jménem Focus Mode. Tato speciální schopnost vylepšuje zlodějův zrak; zvýrazňuje místa, po kterých se dá šplhat a mimo jiné také svíčky, jež se dají šípem uhasit. Focus také umožňuje hráči zpomalit čas, což se hodí především při okrádání zkorumpovaných měšťanů. Pro zkušené (virtuální) lapky je tu samozřejmě možnost nového pomocníčka vypnout.

Vlastnosti hry

- Vklouzněte do neslyšných bot Garretta, temného osamělého zloděje, jehož schopnostem se nikdo nevyrovná! Nejnáročnější loupeže, nejlépe ukryté poklady, nejstřeženější tajemství… Neexistuje výzva, před kterou by ucouvl.

- Prozkoumávejte nemocné a těžce zkoušené město od temných křivolakých uliček až po vrcholky nejvyšších střech. Vkrádejte se do domů místních boháčů, pronikejte do pečlivě střežených sídel a ukrývejte se v temných zákoutích, aniž by si vás někdo všiml.

- Využijte možnosti, jež vám skýtá Garrettův arzenál, a zneškodňujte stráže svým obuškem, používejte širokou škálu různých šípů nebo pomocí nově získaných schopností manipulujte se svým okolím a přechytračte své protivníky.

- Díky řadě revolučních vizuálních prvků a detailně zpracovanému prostředí vás herní svět naprosto pohltí. Technologie nové generace použité ve hře Thief nabízejí takovou úroveň zpracování grafiky, zvuku a umělé inteligence, že vám to vyrazí dech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama