PC verzi Kingdom Come: Deliverance nečeká downgrade kvůli konzolím
KC: Deliverance Novinka PC verzi Kingdom Come: Deliverance nečeká downgrade kvůli konzolím

PC verzi Kingdom Come: Deliverance nečeká downgrade kvůli konzolím

Martin Cvrček

Martin Cvrček

31

Podle Warhorse Studios budou konzolové verze portem PC verze, ne naopak.

Reklama

Otázka downgradu, tedy zhoršení grafické stránky kvůli optimalizaci a snaze spustit hru hladce i na konzolích a slabších PC, je v případě očekávaných titulů často diskutované téma. Zvlášť když dojde k odkladu vydání. Proto mu nemůže uniknout ani studio Warhorse a jeho RPG Kingdom Come: Deliverance.

Komunitní manažer Warhorse Studios však na oficiálním fóru hry prohlásil, že k žádnému downgradu nedojde a že jsou dokonce konzolové verze Kingdom Come portem PC verze, ne naopak, jako tomu bývá až příliš často.

„PC verze nebude změněna kvůli konzolím, konzolové verze budou vytvořeny jako port PC verze, ne naopak. Jestli máte opravdu silné PC, budete ho moci řádně využít.”

Je samozřejmě otázka, jestli se tenhle plán postupem času nemůže změnit. Tvůrci Zaklínače 3 koneckonců downgrade také popírali, i když na něj stejně došlo. A to z důvodu nutnosti celou hru optimalizovat, protože původně prezentovaný segment hry, který ukazoval úchvatnou grafiku, byl sice sám o sobě bezproblémový, ale při zkombinování s celým tím otevřeným světem a vůbec všemi částmi hry začal být až příliš náročný a nefunkční.

Nezbývá tedy než čekat, jak se Warhorse s optimalizací Kingdom Come popere a jak vlastně budou vypadat ty konzolové verze, když budou portem z PC verze, která zatím po grafické stránce dělá dobrý dojem. To se snad dozvíme někdy během příštího roku, kdy Kingdom Come: Deliverance vyjde na všech platformách současně. Přesnější datum vydání stále neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama