PC verzi Star Wars: Battlefrontu si budete moci zkusit v čtyřhodinovém trialu
Star Wars: Battlefront Novinka PC verzi Star Wars: Battlefrontu si budete moci zkusit v čtyřhodinovém trialu

PC verzi Star Wars: Battlefrontu si budete moci zkusit v čtyřhodinovém trialu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Trial, který bude k dispozici na Originu, je jeden z mnoha bonusů svázaných s oficiálním Star Wars dnem, které čekají na hráče v Battlefrontu a v MMO The Old Republic.

Reklama

4. květen, který je znám také jako oficiální Star Wars den, je už za rohem. Pokud netušíte, proč je svátkem fanoušků Star Wars zrovna 4. květen, je to jednoduše proto, že anglické označení tohoto dne, May the Fourth, zní skoro stejně jako May the Force (be with you). Tedy ať vás provází Síla.

Každý rok tvůrci všech možných produktů spojených se Star Wars využívají tento den k odhalení různých novinek, slevových akcí nebo bonusů pro fanoušky. A EA se svými hrami nezůstává pozadu.

Pro mnohé bude jistě lákavá novinka v podobě bezplatného čtyřhodinového trialu Star Wars: Battlefrontu, který bude k dispozici na Originu od 4. května od 20:00 našeho času. Ano, čtyři hodiny jsou docela málo, ale Battlefront koneckonců nenabízí zase tolik obsahu, aby si potenciální zákazník nemohl udělat obrázek o tom, co hra nabízí a jestli se mu koupě vyplatí. V rámci trialu bude k dispozici veškerý obsah základní hry, všetně všech map, herních módů a singleplayerových či kooperativních misí. Trial by měl skončit poté, co ve hře odehrajete čtyři hodiny.

Ti, kteří už Battlefront dávno hrají, po přihlášení do hry na všech platformách v průběhu 4. května dostanou 4444 kreditů. Ty lze využít na koupi blasterů, skinů postav, karet nebo Hutt kontraktů, včetně jednoho nového. Jestli jste ochotní utratit od 3500 do 8000 kreditů a splnit určité výzvy, můžete se těšit na kartu Bacta Bomb, která poskytne vyléčení vám i vašim spoluhráčům.

Na bonusy se mohou těšit také hráči Star Wars: The Old Republic od BioWare. Odteď do 30. května bude k dispozici bezplatný trial expanze Knights of the Fallen Empire, začínající epizodou The Hunt. Každý si tak může po určitou dobu zkusit roli Outlandera s novou postavou na úrovni 60 a budovat nová spojenectví, řečeno slovy tvůrců.

Pokud se navíc do The Old Republic přihlásíte nejpozději 4. května, dostanete nového „mini-mazlíčka“ ve formě astromechanického droida M4-I6. Od 3. do 10. května se navíc mohou hráči radovat z přísunu dvojnásobných zkušenostních bodů, Legacy XP bodů, vyznamenání v PvP a rekvizicí v režimu Starfighters.

Teoreticky bychom se 4. května mohli dozvědět i něco o chystané Star Wars hře od Visceral Games, která se má podobat Uncharted, ale s tím raději nepočítejte. O dva dny později EA odhalí nový Battlefield, takže by asi těžko odhalovali dvě tak významné hry tak krátce po sobě. Zatím vše nasvědčuje tomu, že hru uvidíme nejdříve na letošní E3 v červnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama