Persona 5 Strikers měla problémy s lokalizací
Persona 5 Novinka Persona 5 Strikers měla problémy s lokalizací

Persona 5 Strikers měla problémy s lokalizací

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Za zpoždění lokalizace může pandemie COVID-19.

Reklama

Pokud se stejně jako část naší redakce těšíte na vydání hry Persona 5 Strikers na západě, patrně jste doufali, že k němu dojde dříve než v únoru 2021. Erika Harlacher, která ve hře dabuje Ann, nedávno v jednom z videí (viz níže) na YouTube potvrdila, že byla lokalizace hry Persona 5 Strikers kvůli pandemii COVID-19 zpožděna. Video ale pochází z kanálu Cassandry Lee Morris, která ve hře dabuje Morganu.

Při neformálním rozhovoru, který spolu dabérky vedly ohledně lokalizace hry Persona 5 Strikers, se Erika Harlacher zmínila o nešťastné nutnosti ignorovat tweety od fanoušků, kteří se ji ptali na dabing hry Persona 5 Strikers. Cassandra Lee Morris si přála fanoušky uklidnit a potvrdit, že se západní verze dočkají, ale samozřejmě nemohla.

Dabérky poté potvrdily, že dabovaly i během karantény způsobené pandemií COVID-19. Erika Harlacher uvedla, že původně mělo nahrávání začít kolem dubna roku 2020, ale poté vstoupila v platnost karanténa. Produkce tehdy očekávala, že se všichni za několik týdnů vrátí zpět do studia, což se nestalo. Takže museli přijít s "plánem B" a dabérům byly poskytnuty mikrofony a zařízení, aby šlo zvuk nahrávat i dálkově. Technici, kteří mají lokalizaci na starost pak vše zmixovali.

Dabérky začínají mluvit o lokalizaci hry Persona 5 Strikers ve videu níže kolem 17 minuty.

Persona 5 Strikers je přímým pokračováním původní hry Persona 5 od Koei Tecmo. Jde o akčním RPG, ve kterém budou Phantom Thieves řešit v Japonsku úplně nový fenomén.

Persona 5 Strikers vyjde pro PlayStation 4, Nintendo Switch a pro PC (přes Steam) 23. února a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk. Pokud si hru předobjednáte v Digital Deluxe edici (PlayStation 4, Nintendo Switch a Steam), získáte přístup do hry o čtyři dny dříve, tj. 19. února.

Zdroj: Resetera

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama