Pět různých obtížností v Hitman: Absolution
Novinka Pět různých obtížností v Hitman: Absolution

Pět různých obtížností v Hitman: Absolution

Michal Burian

Michal Burian

22

Detailní popis pěti obtížnostních úrovní. Vybrat by si měl určitě každý.

Reklama

Na internetových fórech si fanoušci plešatého agenta 47 povídají a často směřuje diskuze právě k obtížnosti. Z dosud zveřejněných informací a videí se hráči obávali, že by Hitman: Absolution mohl být příliš těžký. Ostřílení pařmeni se zase strachovali, že to bude přesně naopak a nového Hitmana proběhnou jako nic.

Dnes všechny tábory uklidnil tvůrčí celek IO Interactive, jenž zveřejnil detaily o pěti obtížnostních úrovních.

Obtížnost Easy by neměla dělat problém žádnému hráči. Nepřátelé pro vás nebudou představovat větší hrozbu, a to ani v případě, že se rozhodnete plížit, nebo naopak dáte přednost brutální síle. Výrazně byla snížena jejich reakční doba a navíc se vám doplňuje Instinct. Ten nabízí mj. nápovědu pro případ, že byste se dostali do úzkých. Pakliže byste se dostali do problému, zachrání vás checkpointy.

Obtížnost Medium už chce více zkušeností, snahy a instinktu. Již nebude tak jednoduché dostat se nepozorovaně k cíli, natož ho zneškodnit. Instinct se neregeneruje a protivníci reagují normálně. V těžkých situacích se i tak můžete spolehnout na vaše zbraně, které vám bez větších problému pomohou dostat se z bezvýchodných situací.

Hard už je ale úplně jiný šálek kávy, který bude vyhovovat především otrkaným jedincům. Nepřátel je mnohem víc a jejich reakce je také na mnohem lepší úrovni. Instinct se s užíváním vyčerpává a neobnovuje a vaše akce tak musí být bezchybně načasované. Jedinou výhodou je aktivace dalších checkpointů.

O třídu výš je obtížnost Expert. Zde nejsou žádné doplňující checkpointy. Každý váš krok si musíte postupně vybojovat, často bez použití jediné kulky.

Poslední je Purist, který se nejvíce přibližuje realitě a hodí se pro skutečné perfekcionisty. Zapomenout v ní můžete na nápovědy, pomoct a uživatelské rozhraní. Jediné s čím si budete muset vystačit je zaměřovací kříž.

Hitman: Absolution vychází 20. listopadu letošního roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama