Plány na nový obsah pro Darkest Dungeon II
Darkest Dungeon 2 Novinka Plány na nový obsah pro Darkest Dungeon II

Plány na nový obsah pro Darkest Dungeon II

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC

První velký update vyjde už v únoru.

Reklama

Temné tahové RPG Darkest Dungeon se stalo prakticky okamžitým hitem. Není tedy divu, že se vývojáři z malého studia Red Hook rozhodli vytvořit pokračování, které se však vydalo cestou rogue-lite žánru. Darkest Dungeon II vyšlo v předběžném přístupu loni v říjnu a věnovali jsme se mu preview, jež si můžete přečíst zde. Tehdy však titul nenabízel ani zdaleka všechen obsah, který má mít při plném vydání, a to se samozřejmě bude postupem času měnit. Autoři tak k této příležitosti zveřejnili roadmapu, kde vývoj early access verze rozdělili do 6 větších milníků.

Prvního velkého updatu se dočkáme už v polovině února a přinese novou lokaci i nepřátele či vylepšení některých mechanik. Druhá aktualizace má obsahovat mimo jiné nový region, několik bossů a druhý příběhový akt. Podobně je na tom třetí update, který přinese třetí příběhový akt, ale kromě toho také novou postavu či přepracovaný systém vztahů. Čvtrtý milník značí nový region, nepřátelskou frakci a bosse. Pátý update má zase obsahovat čtvrtý akt a dalšího nového hrdinu. Hratelnou postavu přinese i šestá velká aktualizace, jež vyjde současně s plnou verzí hry a přidá do hry poslední, pátý příběhový akt.

Plány na nový obsah pro Darkest Dungeon II

Novinek však samozřejmě bude mnohem víc. Vývojáři hráče ujišťují, že pracují také na opravě chyb a celkovém vybalancování, přičemž si berou k srdci také zpětnou vazbu fanoušků. Rozhodně se tedy máme na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama