PlayerUnknown's Battlegrounds čeká nový obsah
Novinka PlayerUnknown's Battlegrounds čeká nový obsah

PlayerUnknown's Battlegrounds čeká nový obsah

Michal Burian

Michal Burian

32

Nový systém počasí s mlhou, nové město nebo lepší optimalizace. Přeskakování překážek bude možné až v listopadu.

Reklama

Survival onlinovka PlayerUnknown's Battlegrounds na sebe strhla veškerou pozornost. Dokonce se jí před pár dny podařilo na Steamu porazit Dotu 2 v počtu souběžně hrajících hráčů, když PlayerUnknown's Battlegrounds zaznamenal přes milion hráčů, zatímco Dota 2 měla 751 tisíc a Counter-Strike: Global Offensive jen 515 tisíc. S plánovaným novým obsahem by zájem o titul měl ještě vzrůst a hlavně se vývojáři pomalými krůčky přibližují k finální verzi.

Na testovacích serverech se dnes objeví zářijová aktualizace. Zároveň byl odhalen seznam změn a my se můžeme podívat, co nového přináší. Velkou novinkou je nový systém počasí s mlhou. Ta se nebude objevovat nijak často, ale když se objeví, budete mít sníženou viditelnost. Došlo také k přidání nového města, poloautomatické pušky Mini-14, úpravě hratelnosti, vylepšení oblohy a v neposlední řadě došlo na lepší optimalizaci pro různé konfigurace počítačů.

Jedna věc ale přece jen schází. Na přeskakování překážek si budou muset hráči počkat. Studio Bluehole tuhle mechaniku připravuje, ale chce ji pořádně otestovat. Možnost přeskakovat překážky, lézt na auta, ploty a kontejnery tak budete mít až v listopadu.

Pokud máte zájem, seznam všech změn v zářijové aktualizaci naleznete na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama