Playerunknown's Battlegrounds může vyjít i na PS4
Novinka Playerunknown's Battlegrounds může vyjít i na PS4

Playerunknown's Battlegrounds může vyjít i na PS4

Michal Burian

Michal Burian

9

Zatím byly oficiálně oznámeny jen verze pro PC a Xbox One.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds se na počítačích v předběžném přístupu hodně daří. Za půl roku dokázal tenhle survival zaujmout a prodat přes 13 miliónů kopií a překonat rekord v největším počtu souběžně hrajících lidí na Steamu. Není tak divu, že se PUBG koncem letošního roku dostane do Xbox Preview programu, aby si ho mohli užít i majitelé konzolí Xbox One (prý v prosinci). Korejské studio Bluehole dokonce úzce spolupracuje s Microsoftem, který si vzal propagaci Xbox One verze na starost. Jak to ale bude s dalšími verzemi?

Playerunknown's Battlegrounds může v budoucnu vyjít i na další konzole. Zástupce tvůrců potvrdil v rozhovoru pro magazín Bloomberg, že jednají se všemi významnými konzolovými společnostmi. S největší pravděpodobností je tak řeč o Sony a konzoli PlayStation 4, na kterou by mohl PUBG v budoucnu vyjít. Stalo by se tak ale až v příštím roce, v současné době je hlavní PC verze a spuštění Xbox One verze.

Je otázkou, o co přesně se Bluehole u Sony snaží. Nabízí se možnost spolupráce, případně povolení, aby Playerunknown's Battlegrounds mohl na PS4 vyjít v rozpracované verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama