Playerunknown’s Battlegrounds v prosinci na Xboxu One
Novinka Playerunknown’s Battlegrounds v prosinci na Xboxu One

Playerunknown’s Battlegrounds v prosinci na Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

7

Survival onlinovka PUBG bude hratelná na Xboxu One v rámci early access programu.

Reklama

12. prosince letošního roku se v Xbox Game Preview programu objeví survival onlinovka Playerunknown’s Battlegrounds od korejského studia Bluehole. PUBG je velmi úspěšná hra, jen na počítačích v předběžném přístupu má přes 18 milionu prodaných kusů a trhá jeden rekord Steamu za druhým v počtu souběžně přihlášených hráčů (přes 2,2 milionu).

Vývojáři v prohlášení tvrdí, že na Xbox One přicházejí se stejným zaměřením na komunitu jako na počítačích. Hráči na konzolích ale nemohou očekávat stejnou verzi jako na PC. Xbox One a PC verze jsou v současné době vyvíjeny současně, ale zároveň mají odlišný vývojový plán, jednoho dne je chtějí ale Bluehole spojit, aby byly totožné, alespoň co se obsahu týče.

„Obě verze jsou vyvíjeny současně, ale obě mají vlastní vývojové plány,“ upřesnil generální ředitel Chang Han Kim a dodává, že se těší na zpětnou vazbu. Tu budou pečlivě sledovat a naslouchat ji, stejně jako na Steamu.

Xbox One verze Playerunknown’s Battlegrounds je popisována jako konzolová launch exkluzivita. To znamená, že v budoucnu může survival onlinovka dorazit i na další konzole, včetně konkurenčního PlayStationu 4.

Zároveň s oznámením Xbox One verze představilo studio další plány. V prosinci chtějí spustit 1.0 verzi Playerunknown’s Battlegrounds na počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama