PlayerUnknown's Battlegrounds zahrne systém krabic
Novinka PlayerUnknown's Battlegrounds zahrne systém krabic

PlayerUnknown's Battlegrounds zahrne systém krabic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Od 3. srpna budou ve hře k dispozici dva typy krabic, jejichž otevření nic nestojí, a třetí, k němuž potřebujete placený klíč. Ze všech dostanete čistě kosmetické předměty.

Reklama

Jestli hrajete PlayerUnknown's BattleGrounds a vyhlížíte další měsíční patch, pak mám pro vás špatnou zprávu. Aktualizace se opozodí a vyjde až 3. srpna, jak oznámil Brendan "PlayerUnknown" Greene na Steamu. Spolu s měsíčním patchem každopádně do hry dorazí servery určené pro hraní z pohledu z první osoby, nová puška a také FOV posuvník, který umožní úpravu horizontálního zorného pole.

3. srpna dorazí ještě něco - první verze systému krabic, které zahrnou čistě kosmetické předměty. Spolu s měsíční aktualizací obohatí hru celkem tři typy krabic. Všechny můžete koupit na Rewards stránce výměnou za Battle Points (BP), přičemž otevření dvou z nich, které nesou název Wanderer Crate a Survivor Crate, vás nebude nic stát. Oproti tomu k otevření třetího typu krabice, Gamescom Invitational Crate, potřebujete klíč za 2,50 amerických dolarů. Všechny tři bedny přitom obsahují kosmetické položky inspirované nadcházejícím Battle Royale filmem.

Výtěžek z Gamescom Invitational Crate půjde na podporu nadcházející akce Gamescom PUBG Invitational, která bude sestávat ze streamů a soutěží, a také na charitu. Tvůrci přitom zdůrazňují, že jde jen o základ chystaného systému krabic. Plný provoz odstartuje až po vydání finální verze hry.

Se všemi třemi typy beden přitom půjde obchodovat na komunitním trhu na Steamu, přičemž po 27. srpnu zmizí Gamescom Invitational Crate z prodeje. I nadále však budete moci kupovat klíče, očividně pro případ, že byste si tuto krabici koupili právě na komunitním trhu.

Po Killing Floor 2 tu tak máme další výrazný titul, který nabízí systém mikrotransakcí ještě během pobytu v Early Access na Steamu, tedy před dokončením finální verze. Nezbývá než doufat, že to Greene a tým Bluehole nepřeženou a prozatím zůstanou u představeného systému. Tvůrci Killing Floor 2 určitě mají co vyprávět o tom, jak mohou hráči reagovat na mikrotransakce v Early Access titulu, i když jde jen o kosmetickou záležitost.

Ukázka kosmetických skinů z krabic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama