PlayStation VR snižuje cenu i u nás, ušetříte 2500 korun
Novinka PlayStation VR snižuje cenu i u nás, ušetříte 2500 korun

PlayStation VR snižuje cenu i u nás, ušetříte 2500 korun

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nová cena je pro Českou republiku oficiálně stanovena na necelých 8 tisíc korun.

Reklama

Česká pobočka společnosti Sony konečně oznámila oficiální doporučenou maloobchodní cenu pro balíček obsahující PlayStation VR a kameru PlayStation, která se nové ceny ve světě dočkala minulý týden. Z původních 399,99€ se prodává o 100 euro levněji, což v přepočtu na koruny představuje 7636. Jaká ale je oficiální cena pro Českou republiku?

Máme pro vás dobrou zprávu. Cena byla stanovena na 7990 korun (ke kurzu je nutné započítat daň a marži), což už je veselejší než původních 10 490 korun.

Pokud máte o PlayStation VR s kamerou zájem, za nově oznámenou cenu balení koupíte bryz i v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

„Od uvedení na trh v říjnu 2016 bylo vydáno již více než 300 PS VR herních titulů a jiného obsahu od vydavatelů a vývojářů třetích stran a také SIE Worldwide Studios (SIE WWS). PlayStation VR pokračuje ve svém vývoji a hráči se tak mohou těšit na rozšíření herního lineupu uvedením nových PS VR titulů včetně Blood & Truth, WipEout Omega Collection a Firewall Zero Hour (SIE WWS), The Persistence (Firesprite Ltd), Star Child (Playful Corp), Eden Tomorrow (Soul Pix), Rick and Morty: Virtual Rick-ality (Adult Swim Games) a Smash Hit Plunder (Triangular Pixels) nebo take nového obsahu PS VR experience včetně Virry Safari: Wild Encounters (Fountain Digital) a CoolpaintrVR (Singular). S novou, atraktivnější cenou budeme i nadále pokračovat v rozvoji PS VR platformy a jejího obsahu tak, aby PlayStation zůstal tím nejlepším místem pro hraní,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama