Po dlouhé době připomenuto Hardware: Rivals
Hardware: Rivals Novinka Po dlouhé době připomenuto Hardware: Rivals

Po dlouhé době připomenuto Hardware: Rivals

Michal Burian

Michal Burian

3

Rovnou s datem vydání, trailerem a detaily.

Reklama

Pokud jste hráli na konzoli PlayStation 2, je hodně pravděpodobné, že si vzpomenete na hru Hardware: Online Arena, která vyšla v listopadu roku 2002. Dobrou zprávou je, že se delší dobu chystá restart. Ten se bude držet originálů a zaměří se na multiplayerové boje ve vozidlech. Slibovaná je nám rychlejší akce a různé automobily vyžadující odlišnou strategii.

Dnes jsme se dočkali tiskové zprávy, která nám Hardware: Rivals připomněla a hlavně prozradila datum vydání a další detaily. Tak předně, hra vyjde 5. ledna 2016 za 20 dolarů (cca 500 Kč). Slibováno je několik map, stejně tak různorodé módy, všelijaké výzvy a speciální evenety. S týmem budete muset spolupracovat, abyste porazili nepřítele, případně se stanete hvězdou celé bitvy jako jednotlivec, který nenašel přemožitele.

„Od října jsme byli zaneprázdněni laděním hry ze zpětné vazby z bety. Přidali jsme tunu nových věcí, stejně tak další mapu. Jde o zamrzlou lokalitu Outpost 92, kde na vás čeká sníh a led. Je to ideální místo pro vyzkoušení nových vozů: Sledgehammer (Tank) a Nomad (FAV). Budete si je moci vybrat společně s auty Predator a Wraith,“ dočteme se v prohlášení.

Všechny čtyři vozy si budete moci upravit podle svých představ. Vylepšit budete moci také zbraně každého auta.

Po vydání se poté vývojáři zaměří na zpětnou vazbu a budou pracovat na dalším obsahu, který budou do hry pravidelně přidávat, včetně nových map, vozidel a dalších herních módů. Každý týden navíc budou připraveny jedinečné události pro komunitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama