Po omezenou dobu si lze zkusit obsah Outer Rim DLC pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Po omezenou dobu si lze zkusit obsah Outer Rim DLC pro Star Wars: Battlefront

Po omezenou dobu si lze zkusit obsah Outer Rim DLC pro Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Každý majitel nového Battlefrontu si bude moci od 13. do 15. května zdarma zkusit mapy, hrdiny a herní mód z prvního placeného DLC.

Reklama

EA a DICE očividně potřebují nakopnout prodeje DLC pro Star Wars: Battlefront, a tak tu máme další trial. Tentokrát může každý majitel základní hry od 13. do 15. května vyzkoušet většinu obsahu z prvního DLC s názvem Outer Rim, a to na všech třech platformách.

V rozmezí těchto dnů tak budete mít neomezený bezplatný přístup ke všem čtyřem mapám, které přídavek nabízí, k hernímu módu Extraction a k postavám Greeda a Niena Nunba (samozřejmě v případě, že najdete hrdinský power-up).

Z trialu jsou vyloučené jen Hutt kontrakty a nové zbraně a vybavení, které lze jejich prostřednictvím odemknout. Ti, co DLC nevlastní, tak budou mít nadále přístup jen k bezplatným kontraktům zpřístupňujícím dvě nové zbraně, kartu Bacta Bomb (přidanou 5. května) a trait kartu Berserker.

Po 15. květnu se samozřejmě veškerý obsah Outer Rim zase zamkne a pokud budete chtít hrát dál, musíte si koupit samotné DLC nebo celý Season Pass. Nejde tedy o akci srovnatelnou s nabídkou DLC pro Battlefield 4 a Hardline, které stačilo přidat do knihovny do určité doby a už vám zůstaly napořád.

Jestli chcete radši zdarma vyzkoušet základní hru, na Originu je stále k dispozici trial, který se znepřístupní, jakmile odehrajete čtyři hodiny.

V červnu dojde na vydání druhého placeného DLC s názvem Bespin. Je dost možné, že trial Outer Rim přídavku je také iniciativou pro zvýšení povědomí o tom, co DLC Battlefrontu nabízí, to abyste se řádně namlsali a chtěli si je koupit. Nejlépe všechny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama