Podívejte se na 10 minut z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Novinka Podívejte se na 10 minut z Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Podívejte se na 10 minut z Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Michal Burian

Michal Burian

69

Filmový trailer s gameplay záběry odhaluje přednosti a možnosti nového Fox enginu <strong>+ prodloužená verze</strong>.

Reklama

Hideo Kojima, tvůrce série Metal Gear Solid, odhalil filmový trailer s gameplay záběry z připravovaného Metal Gear Solid: Ground Zeroes, jenž má nabídnout otevřený svět a zbrusu nový příběh.

Video se odehrává v zajateckém kubánském táboře Omega, kde zrovna prší. Paz a Chico (postavy z Peace Walker) jsou drženi v zajetí a Snake se šedivými vlasy, vousy a páskou přes oko je musí zachránit.

Ground Zeroes je prolog Metal Gear Solid 5.

Kojima na prezentaci dále vysvětlil, že do tábora se může hráč infiltrovat z jakékoliv strany. Snake si navíc může zavolat vrtulník, který ho dopraví na zvolené místo.

V Ground Zeroes budete moci nasednout také do vozidla. V ukázce Snake využil džíp, musel ale rychle vystoupit, jelikož se k němu blížil obrněný vůz.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes je oficiálně oznámen pro PlayStation 3 a Xbox 360. Demo ovšem běželo na PC, Kojima všechny přítomné ujistil, že podobně bude hra vypadat i na PS3 a X360. Podle nás je tedy pouze otázkou času, kdy Konami titul oznámí i pro PC. Kojima závěrem dodal, že pracuje i s next-gen hardwarem, je tedy dost pravděpodobné, že Ground Zeroes uvidíme i na budoucích platformách.

Aktualizace: Zaměstnanec Sony potvrdil, že Metal Gear Solid: Ground Zeroes je multiplatformní titul a zároveň popřel vývoj hry pro budoucí generaci konzolí.

Níže ještě prodloužená verze videa od IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama