Podívejte se na 3 minuty z hraní RPG Maneater
Maneater Novinka Podívejte se na 3 minuty z hraní RPG Maneater

Podívejte se na 3 minuty z hraní RPG Maneater

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2
Platformy Windows PC

Jak bude vypadat žraločí open world RPG?

Reklama

Na PC Gaming Show konferenci letošní E3 nám byl novým trailerem připomenut titul Maneater. Jedná se o singleplayerové akční RPG, kde se chopíte role obávaného mořského dravce. Musíte bojovat o přežití v otevřeném oceánu, kde nebezpečí číhá na každém rohu. Vaši jedinou zbraní jsou ostré zuby a schopnost vyvíjet se za pomocí potravy. Cokoliv a kdokoliv může být na vašem dnešním jídelníčku.

Nově se můžeme podívat na čtyř minutové video s gameplay záběry z hraní této hry. Součástí této ukázky jsou také některé nové informace. Během hraní budete moci prozkoumat hned sedm různých regionů, každý s vlastním příběhem a originálním prostředím. Těšit se tak můžeme na masivní pláže, města, bažiny a dojde samozřejmě i na otevřený oceán. Ačkoliv se žralok může zdát jako neohrožený predátor, v každém regionu na něj budou číhat nebezpeční nepřátelé, proti kterým musí být neustále na pozoru a před soubojem s nimi se pořádně připravit. Čekají nás také čtyři druhy vývoje a to od malého žraloka až po tu největší bestii. Zároveň budete moci svého žraloka plně vytvořit k obrazu svému nejen po stránce dovedností, ale také vzhledově.

Studio Tripwire, které stojí za tímto titulem, stále neprozradilo datum vydání, dočkat se ho však máme již letos. Jedná se však o další Epic Game Store časově omezenou exkluzivitu. Ta bude trvat 12 měsíců a následně by se hra měla dostat i na další digitální obchody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama