Podívejte se na působivou sběratelskou edici Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition Novinka Podívejte se na působivou sběratelskou edici Dragon Age: Inquisition

Podívejte se na působivou sběratelskou edici Dragon Age: Inquisition

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Slušně vypadající sběratelka nabízí třeba steelbook, tarotové karty, mince, set šperháků nebo brk a lahvičku s inkoustem.

Reklama

Je to už pár týdnů, co BioWare slíbilo, že se brzy dočkáme detailů o plnohodnotné sběratelské edici očekávaného Dragon Age: Inquisition. Nyní se sběratelka objevila v obchodě GameStop a musíme říct, že rozhodně nevypadá zle.

Najdeme v ní nejen samozřejmosti jako steelbook a plátěnou mapu Thedasu o rozměrech 14" x 17", ale i poměrně svérázné věci.

Konkrétně figurky z "válečného stolu" pro plánování bojů, odznak Inkvizitora, set šperháků, balíček 72 tarotových karet s motivy světa Dragon Age, orlesiánské mince, deník Inkvizitora o 40 stranách (pravděpodobně sloužící jako artbook doplněný o množství textu podobně jako u Star Wars: The Old Republic), a dokonce i brk a lahvičku s inkoustem. Asi aby si majitelé edice připomněli, jak lidé psali za starých časů. I když, to už rovnou mohla sběratelka obsahovat i pečetní vosk.

Tohle všechno je přitom zabalené v zajímavě vypadajícím kufru s rozměry zhruba 3.5" x 7.5" x 11.5", vytvořeným firmou TriForce. Nemělo by přitom jít o nějakou levnou krabici, kufr má být ovázán kůží, zevnitř vykládaný červeným hedvábím a zvenku by měl být znak Inkvizitora ražený ve zlaté fólii.

Dobrá zpráva je, že GameStop (časem se nabídka sběratelky určitě objeví i v dalších obchodech) nabízí svěběratelskou edici pro všech pět verzí hry, tedy PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One. Cena je pro všechny verze stejná - 170 dolarů (cca 3400 korun).

Račte se podělit v komentářích, jak se vám sběratelská edice Dragon Age: Inquisition líbí. Já jenom doufám, že obchody budou sběratelku rozesílat s označením "křehké". Obzvlášť v rukou některých zaměstnanců České pošty by ten inkoust mohl nadělat slušnou paseku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama