Podívejte se na seznam, co vše DICE opraví do vydání Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Podívejte se na seznam, co vše DICE opraví do vydání Battlefieldu 4

Podívejte se na seznam, co vše DICE opraví do vydání Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

38

Hráči během multiplayerové bety nahlásili spoustu problémů, především pak s optimalizací PC verze a dalších nešvarů. Vše by mělo být do 29. října opraveno.

Reklama

Vývojáře z DICE čekají probdělé noci, aby stihli opravit všechny chyby, které jim nahlásili hráči při hraní multiplayerové bety Battlefieldu 4. Plná verze vychází již 29. října na PC, PS3 a Xbox 360, a tak není divu, že tvůrčí celek ze Švédska jede na plné obrátky. Abyste měli představu, co vše mají v plánu opravit, tak zveřejnili seznam.

V tom na prvním místě naleznete problémy s počtem snímků za sekundu. Pokles frame rate trápil především PC hráče. V plné verzi by ale nic takového být již nemělo díky zpětné vazbě, kterou vývojáři získali, optimalizují BF4.

Při nahrávání hry se vám také mohlo stát, že zamrzla obrazovka. To už by se také stávat nemělo. V DICE rovněž pracují na problémech s vysokou vytížeností procesorů, stejně tak připravují alternativní možnosti ovládání na ovladačích Xbox 360 a PS3. Konzolisté by v plné verzi měli mít možnost při vyhledávaní serverů zvolit, aby jim systém vyhledat pouze servery, na kterých už jsou nějací hráči. Nemělo by se tak stávat, že vám hra najde hromadu prázdných serverů.

Výtah ve hře už nebude sloužit jako katapult Nikdy tuhle možnost neměl ani nabízet. Jde o chybu, kdy na zemi zůstalo tlačítko výtahu po pádu mrakodrapu. Výtah pak sloužil jako katapult nebo teleport.

Změny se dotknou také vyváženosti hratelnosti. Opraveno bude spousta chyb od pěchoty, vozidel až po zaměřování.

Jak se sami můžete přesvědčit, jde o spoustu chyb a bugů. Připravte se tedy, že až si Battlefield 4 donesete domů, čeká vás stahování patche a jeho následná instalace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama