Podle Steamu vyjde Zaklínač 3: O víně a krvi 31. května
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Novinka Podle Steamu vyjde Zaklínač 3: O víně a krvi 31. května

Podle Steamu vyjde Zaklínač 3: O víně a krvi 31. května

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Spolu s předpokládaným datem vydání unikly i některé informace o obsahu datadisku.

Reklama

Navzdory přísnému utajení a embargu, které mi zaměstnanci CD Projektu během návštěvy studia vtloukali do hlavy, se tvůrcům Zaklínače 3 nepovedlo zcela zabránit předčasnému úniku informací o expanzi O víně a krvi.

Tentokrát je na vině Steam. Někdo očividně spustil Store stránku datadisku dříve než měl, díky čemuž tu máme především předpokládané datum vydání. To by mělo proběhnout o půlnoci z 30. na 31. května. CD Projekt RED téměř vše vydává v úterý, takže by 31. květen seděl, zvlášť když víme, že k vydání má dojít před letošní E3.

K dispozici jsou i velmi stručné informace o nových featurách, které s O víně a krvi dorazí. Řekněme, že více se o nich dozvíte velmi brzy a že Steam neodhalil všechno, ale když už ty informace kolují internetem, nemá smysl se jim vyhýbat.

O víně a krvi nabídne kupříkladu možnost barvení zaklínačských zbrojí nebo vlastní vinici, v níž se budete moci cítit jako doma. Z dřívějška už navíc víme o pátém balíčku gwintových karet s motivy klanů ze Skellige, o zálibách lidí Tousaintu v rytířských turnajích, o nových monstrech nebo o zápletce spočívající ve vyšetřování a zastavení záhadného zla.

Ano, jde skutečně jen o stručný přehled, ale přece si v předsihu nevystřílíme všechny trumfy, zvlášť když nás stále váže embargo, kvůli němuž nelze sdílet víc, než co už je pro všechny k vidění. Více se opravdu dozvíte brzy.

Za upozornění děkuji fanstránce Zaklínače na Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama