Podpora Star Wars: Battlefrontu ještě nekončí, tvrdí EA
Star Wars: Battlefront Novinka Podpora Star Wars: Battlefrontu ještě nekončí, tvrdí EA

Podpora Star Wars: Battlefrontu ještě nekončí, tvrdí EA

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

To, že vývojáři z DICE neplánují další obsah pro Skirmish, neznamená, že se nedočkáme ničeho dalšího.

Reklama

Součástí včerejšího oznámení, které nastínilo obsah dalšího Star Wars: Battlefrontu, který vyjde letos na podzim, bylo tvrzení, že aktuální Battlefront nečeká žádný další obsah pro Skirmish. Ten dovoluje hrát herní módy Walker Assault a Fighter Squadron offline a s boty, přičemž se omezuje jen na mapy a dva módy z původní hry. Mnozí proto doufali, že bude později rozšířen i o obsah všech čtyř DLC.

Tak to ale nebude. Součástí sdělení této nepříjemné skutečnosti přitom bylo prohlášení, že se tvůrci Battlefrontu přesunuli na vývoj letošního pokračování. Fanoušci se tudíž začali obávat, že podpora hry z roku 2015 definitivně skončila a lednový patch byl poslední snahou DICE uvést ji do plně provozuschopného stavu.

Dodatečná podpora Battlefrontu naštěstí nekončí, jak informuje oblíbený YouTube kanál BattlefrontUpdates. Ten odkazuje na oficiální fórum, na němž komunitní manažer EA Mat Everett, známý pod přezdívkou Sleghegammer70, zveřejnil následující prohlášení:

„Náš tým se stále intenzivně zabývá nedávnými hlášeními chyb a žádostmi o obsah. Podpora aktuálního Star Wars Battlefrontu neskončila. I když nechystáme žádný další obsah pro Skirmish ve hře, neznamená to, že už nic dalšího nepřijde.“

Jak se zdá, v DICE něco stále chystají. Bohužel ale nevíme, o co jde. Může jít jen o další patche, které vyladí všechny chyby a nedostatky. Hry od DICE sice nebývají nikdy úplně opraveny (ještě dnes lze třeba v Battlefieldu 3 narazit na různé chyby), ale zaměstnanci studia se snad pokusí vyřešit aspoň většinu možných problémů.

Samozřejmě může jít i o další hratelný obsah. V minulosti se hojně diskutovalo třeba o skinech hrdinů, které by Lukovi Skywalkerovi a Hanovi Solovi umožnily na mapách Hvězdy smrti nosit zbroje Stormtrooperů, ale časem bohužel došlo k jejich zrušení. Komunita tedy upíná své zraky spíše k módu Hero Blast, který má být něco jako Team Deathmatch hrdinů a padouchů. Jeho existence nebyla nikdy oficiálně oznámena, ale v souborech Battlefrontu se mnohokrát podařilo najít jeho data a sami tvůrci se několikrát postarali o různé náznaky.

Je ale možné, že Hero Blast uvidíme až v dalším Battlefrontu a aktuální díl se dočká pouze opravy různých chyb. Něco se ale chystá a nyní nezbývá než čekat, jak bude s Battlefrontem dále nakládáno. Třeba se opravdu dočkáme dalšího obsahu, který by mohl hráčům mimo jiné zkrátit čekání na letošní pokračování. V tuto chvíli víme s jistotou jen to, že se dočkáme dalších Double-XP víkendů, ale to je v očích mnoha hráčů přirozeně dost málo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama