Podrobnosti o Battlefield Hardline: Blackout
Novinka Podrobnosti o Battlefield Hardline: Blackout

Podrobnosti o Battlefield Hardline: Blackout

Michal Burian

Michal Burian

2

Bezplatné DLC s dvojicí nočních map a dalším obsahem.

Reklama

Po Battlefieldu 4 se bezplatného rozšíření dočká i Battlefield Hardline. Již brzy rozšíří multiplayerovou část Battlefield Hardline nová bezplatná aktualizace, která přinese do hry nový obsah pro všechny hráče.

Blackout DLC nabídne všem nové mapy, zbraně a vybavení, stejně tak nějaká ta vylepšení. Nový obsah má společné téma: pod rouškou tmy. Co se stane po západu slunce, jakmile jsou zločinci i policisté přinuceni bojovat v nepříliš komfortních podmínkách?

Dvě mapy: Noční šichta a Noční les (noční verze map Banka a Divočina) Nové vybavení: noktovizor Dvě nové zbraně pro všechny třídy a frakce: nová verze RO933 a nová bojová puška Nová hudba, kamufláže, příslušenství, nášivky a další.

„Také jsme vyladili režim diváka pro ty, kteří se rádi dívají na své kamarády (nebo oblíbená družstva), jak porušují zákon, nebo jej naopak prosazují. Určitě se nezapomeňte po vydání podívat na naše fórum, kde najdete oficiální seznam veškerých změn a vylepšení stability, které přinese tato nejnovější aktualizace,“ dodávají vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama