Podrobnosti o betě Titanfall
Titanfall Novinka Podrobnosti o betě Titanfall

Podrobnosti o betě Titanfall

Michal Burian

Michal Burian

29

Odstartuje 14. února a bohužel nebude pro všechny. Musíte se zaregistrovat a doufat, že vás vyberou.

Reklama

Počínaje dneškem studio Respawn Entertainment a společnost Electronic Arts zvou hráče k tomu, aby se přihlásili do uzavřené bety multiplayerové střílečky Titanfall, která začne 14. února na PC a Xbox One. Pro kompletní detaily o betě a informace jak se registrovat, navštivte www.titanfall.com/beta.

"Beta Titanfall nabídne tři herní režimy: Attrition, Hardpoint Domination a Last Titan Standing. V Attrition vítězí tým, který do posledního zeliminuje nepřátelské síly (piloty, titány i vojáky s umělou inteligencí). V Hardpoint Domination proti sobě na mapě stojí týmy, které bojují o nadvládu nad třemi různými lokacemi, jejichž kontrola jim zajišťuje body. A v Last Titan Standing obdrží každý hráč v obou týmech svého titána a hra je ukončena, když jeden z týmů ztratí posledního z nich," dočteme se v tiskové zprávě.

"Titanfall je zasazen do blízké budoucnosti, v níž je svět roztříštěn válečným konfliktem mezi dvěma stranami – IMC a Militia. Akce vyniká svou svižností a různorodostí i za prvků parkouru, jako je běhání po zdech nebo dvojité skoky. Obrovskou volnost, jak budete hrát, zajišťuje také vaše vlastní volba, zda se budeme přesunovat jako pěší člen elitního komanda nebo si přivoláte dostupného mecha a budete ho pilotovat. Svá rozhodnutí můžete kdykoliv měnit na základě aktuální situace."

Titanfall vychází 13. března na PC a Xbox One z dílny studia Respawn Entertainment a 27. března na Xbox 360 pod taktovkou studia Bluepoint Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama