Podrobnosti o dodatečném obsahu Star Wars: Battlefront nepotěší hráče
Star Wars: Battlefront Novinka Podrobnosti o dodatečném obsahu Star Wars: Battlefront nepotěší hráče

Podrobnosti o dodatečném obsahu Star Wars: Battlefront nepotěší hráče

Michal Burian

Michal Burian

127

Za peníze budou nové zbraně nebo hrdinové, stejně tak další mapy, hrdinové a dokonce i herní módy.

Reklama

Společnost Electronic Arts odhalila podrobnosti o Season Passu pro hráče Star Wars: Battlefront. Season Pass by měl stát pod 50 euro/dolarů a zajistí vám předběžný přístup ke čtyřem velkým dodatečným balíčkům. K těm se dostanete s dvoutýdenním předstihem. První expanze by měla spatřit světlo světa na počátku roku 2016.

Podrobnosti nepotěší hráče a fanoušky Hvězdných válek. Pokud jste si mysleli, že EA půjde cestou Rainbow Six Siege od Ubisoftu a nabídne hráčům dodatečné mapy a herní třídy zdarma, tak budete zklamáni. EA totiž bude chtít peníze za všechno, včetně nových galaktických technologií, dalších hrdinů, nových map nebo herních módů.

Zatím nevíme, co přesně bude obsahem jednotlivých DLC. Musíme se spokojit s informací, že expanze budou vycházet z celé Star Wars galaxie a postupně bude hra obohacena o 20 různých kusů galaktických technologií, včetně zbraní, vozidel a Star Cards pro Rebely i Impérium. Dále další čtyři hrdiny a padouchy, 16 nových multiplayerových map z různých lokalit, čtyři nové herní módy a exkluzivní “Shoot First” gesto.

Připomeňme, že na začátku prosince vyjde bezplatné DLC Battle of Jakku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama