Podrobnosti o mapě Gulf of Oman pro Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Podrobnosti o mapě Gulf of Oman pro Battlefield 3

Podrobnosti o mapě Gulf of Oman pro Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

22

DICE odhaluje poslední klasickou mapu, která rozšíří Battlefield 3 již v prosinci <strong>+ gameplay video</strong>.

Reklama

Níže se navíc můžete podívat na video z průběhu hraní mapy Gulf of Oman. Podobně jako v předchozích videích z rozšíření Back to Karkand, zde v akci uvidíte několik druhů bojové techniky. Z Battlefieldu 2 se vývojáři do Back to Karkand rozhodli přenést stíhací letoun STOVL, pouštní buginu a jeden z obrněných transportérů.

„Chtěl jsem doplnit to, co máme již v základní hře a navíc vrátit některé klasické druhy bojové techniky z Battlefieldu 2, které si hráči velmi oblíbili. Jde například o stíhačku s kolmým startem a pouštní buginu. V dnešním videu uvidíte první ukázku nasazení dosud neoznámeného čtvrtého bojového prostředku, který je připraven zasáhnout nepřítele do citlivého místa. Zkuste ho sami odhalit!“, říká šéfdesignér balíčku Back to Karkand Niklas Fegraeus.

Pokud jste si předobjednali Limitovanou edici Battlefieldu 3, budete si moci stáhnout rozšíření Back to Karkand zcela zdarma v prosinci, kdy vychází. Ostatní si ho mohou zakoupit v den vydání za $14.99/1200 Microsoft bodů, nebo za ekvivalent v místní měně. Hráči na konzoli PlayStation 3 se mohou těšit na přednostní přístup k balíčku Back to Karkand týden před jeho oficiálním vydáním.

Další podrobnosti o rozšíření Back to Karkand slibuje EA již velmi brzy. Těšit se můžete na nová videa a informace o nových zbraních, které si můžete z B2K přenést do základní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama