Podvodní svět v Guild Wars 2
Guild Wars 2 Novinka Podvodní svět v Guild Wars 2

Podvodní svět v Guild Wars 2

Michal Burian

Michal Burian

11

Jonathan Sharp z ArenaNet vysvětlil, jak bude fungovat dýchání pod vodou v masivně multiplayerovém RPG Guild Wars 2

Reklama

V Guild Wars 2 budete moci plavat a potápět se bez obav. Jakmile se ponoříte pod vodu, automaticky se vaše postava vybaví dýchacím přístrojem (maskou přes ústa a nos). Odpadá tedy starost neustále kontrolovat kyslík. V podvodním světě budete moci být, jak dlouho chcete a prozkoumat každý kout.

"Pod vodou naleznete obrovské množství obsahu. I kvůli tomu jsme chtěli, abyste mohli tento svět prozkoumat, a to bez utonutí. Ze začátku budete mít k dispozici obyčejný dýchací přístroj, jenž můžete postupně vylepšovat, stačí nalézt cool věcičky a vydat se zkoumat hlubiny oceánu," prozradil Sharp.

"Když jste pod vodou, nemusíte se neustále starat o zásobu kyslíku. Čas od času stačí kouknout. Když vám bude docházet zásoba kyslíku, stačí se na chvilku vynořit nebo využít jiných možností."

Pokud se začnete topit, máte k dispozici tři možnosti, které vám zachrání život, potažmo přidají kyslík – Zabít nepřítele, spojenec může oživit svého kamaráda (stejně jako nad vodou) nebo se dostat nad vodní hladinu.

Jonathan Sharp závěrem dodal, že se ve studiu snaží, aby plavání bylo v Guild Wars 2 zábavné a především, aby přechod pod vodní hladinu byl hladký a bez zádrhelů.

Guild Wars 2 je v plánu na konec aktuálního kalendářního roku pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama