Pohled na novou verzi Miner Wars 2081
Miner Wars 2081 Novinka Pohled na novou verzi Miner Wars 2081

Pohled na novou verzi Miner Wars 2081

Michal Burian

Michal Burian

2

Vývojáři a programátoři v českém studiu Keen Software House připravují novou verzi podzemní a vesmírné střílečky Miner Wars 2081.

Reklama

Programátoři z Keen Software House s talentovaným 3D grafikem Filipem Novým dali dohromady zbrusu nový grafický háv samotné hře – vedle nových 22 lodních kokpitů (unikátních pro každou loď).

"Máme celou řadu nových efektů a pozadí, takže vesmír a prostředí, v nichž se budete pohybovat, vypadají ještě úžasněji než kdy doposud. Přesvědčte se sami z nových screenshotů nebo si počkejte na nové chystané demo, kde si vše budete moci prohlédnout doslova na vlastní oči a kůži!"

Stručné představení projektového plánu: Prvky level designu (duben/květen 2012)

"Abychom vám umožnili bližší náhled do naší alchymistické laboratoře, připravili jsme si pro vás shrnutí nejdůležitějších (a nejviditelnějších) prvků k implementaci v následujících týdnech. V této fázi se soustřeďujeme na nástroje a prvky, jichž mohou level designéři využít ve své práci, zejména při tvorbě interiérových levelů."

- Droni – malí průzkumní roboti vybavení kamerou a doplnitelní hackovacím softwarem či výbušninami, které je možné vypustit z hráčovy lodi, přepnout se do nich a nepozorovaně vykonávat průzkumné a záškodnické operace uvnitř nepřátelských základen.

- Bezpečnostní zařízení – Vesmírným stanicím se dostane celé řady zabezpečovacích zařízení, s nimiž se bude muset hráč vypořádat tím či oním způsobem: kamery, skenery, alarmy, dveře, věžičky a další.

- Elektřina a funkcionalita částí vesmírných stanic – objekty uvnitř vesmírné stanice vyžadují pro svůj provoz elektřinu produkovanou generátory či alternativními zdroji, jejichž zničení vede k zneschopnění daného prvku stanice (např. dveří, věžiček apod.). Zároveň mnoho objektů není jen „k zaplnění místa“, ale mají svůj specifický účel – od dveří přes kamery až po radary, zbrojnice, doky, sklady paliva či rudy a řady dalších.

Koncem minulého týdne se webu www.MinerWars.com dostalo zbrusu nového elegantního designu. Jeho autorem je jeden z nejtalentovanějších světových webdesignérů Michael Heald ze studia Fully Illustrated.

"Michael Heald si dal na novém kabátku pro naší homepage opravdu záležet. Pevně věříme, že nový web lépe odráží kvality naší hry Miner Wars 2081 a přesvědčí hráčskou i novinářskou veřejnost v Čechách, na Slovensku i v zahraničí, že nejsme žádná béčková ořezávátka!"

"Vedle nového designu pro Miner Wars spouštíme též nový design pro firemní stránku www.keenswh.com, jehož autorem je náš vlastní grafik Jan Čištín. Zároveň se firemnímu webu brzy dostane české lokalizace, tj. jako správná česko-slovenská firma budeme konečně mít i web bližší českým a slovenským fanouškům a vývojářům."

PC verze Miner Wars 2081 vyjde na podzim 2012, Xbox 360 verze později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama