Pojmenujte si MP mód v novém Medal of Honor
Medal of Honor Novinka Pojmenujte si MP mód v novém Medal of Honor

Pojmenujte si MP mód v novém Medal of Honor

Michal Burian

Michal Burian

36

Studio Danger Close dává fanouškům šanci vymyslet jméno pro jeden z multiplayerových módů v připravované akci Medal of Honor: Warfighter.

Reklama

Na oficiálním blogu nám kreativní ředitel studia Kristoffer Bergqvist prozradil, o jaký mód se jedná a na jaké jméno bychom se měli konkrétně soustředit.

„Multiplayerový mód je kódově označen Sport a je to jeden z prvních prototypů multiplayerových módů, které jsme začali vyvíjet. Jedná se o agresivní a frenetický klanový mód, kde dva týmy soupeří v úzkých arénách. Útočný tým se snaží protlačit ke dvoum vlajkám po stranách mapy, zatímco druhý tým se jim v tom snaží zabránit. Cílem je samozřejmě odnést všechny vlajky na startovní pozici, případně v tom nepřátelům zabránit. Taktika se navíc neustále mění, stejně jako umístění vlajek," řekl Bergqvist.

Velkým cílem studia je dotlačit tento mód až na hard-core scénu a udělat z MOH: Warfighter další aktivně hranou multiplayerovou záležitost, i na profesionální úrovni.

Pokud máte nějaký zajímavý nápad na jméno módu, upalujte na oficiální Facebookovou stránku a zaregistrujte si jej. Jméno „Pocem Kam Deš“ už jsme bohužel zabrali.

Medal of Honor: Warfighter vychází 23. října na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama