Pokémon Legends Arceus v souhrnném traileru
Novinka Pokémon Legends Arceus v souhrnném traileru

Pokémon Legends Arceus v souhrnném traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Nechte se vtáhnout do hry ještě před jejím vydáním.

Reklama

Společnost Pokémon Company se společně s vývojáři ze studia Game Freak podělili s fanoušky o šestiminutový trailer a tři japonské televizní reklamy na akční RPG Pokémon Legends Arceus.

Poskytuje nám o mnoho lepší pohled na některé nové herní prvky a také podrobně popisuje několik změn, které byly provedeny třeba v Pokedexu. Podívat se můžeme na nové prostředí hry Pokémon Legends Arceus a na to, jak mohou hráči využít vylepšených mechanizmů letu. Vidět můžete ale také bitevní systém a Pokémoní ranč.

Jednou z nejzajímavějších změn, které do hry Pokémon Legends Arceus dorazily, jsou způsoby, jakými můžete Pokémony chytat. Trailer ukazuje několik příkladů, jedním z nich je vyloženě stealth mechanika, nebo pak přímým bojem s Pokémonem, kterého chcete získat.

Poté, co se divoký Pokémon rozzuří, se hráči budou muset vyhýbat všem jeho útokům. Následně se mohou rozhodnout, jestli povolají svého vlastního Pokémona a vyzvou divokého Pokémona k bitvě. A podobně jako v předchozích titulech, oslabení Pokémoni pak půjdou chytit.

Hráči mohou ve hře při plnění Pokédexu plnit úkoly. Za ně obdrží odměny. Z traileru můžete zjistit, že u každého jednotlivého Pokémona najdete několik různých dílčích cílů. Třeba mezi dílčími cíli u Wurmpleho je počet chycených jedinců, počet evolucí a počet chycených v "light" velikosti atp.

Hra Pokémon Legends Arceus má vyjít celosvětově pro Switch 28. ledna. Hru můžete již nyní předobjednávat v obchodě Xzone.cz a Xzone.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama