Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl představuje Team Galactic
Novinka Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl představuje Team Galactic

Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl představuje Team Galactic

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

A podíváme se i na Pokémony z Pokemon Legends: Arceus.

Reklama

Společnost Pokémon Company pro nás společně s vývojáři z ILCA a Game Freaku připravují několik nových pokémoních her. První dvojicí her jsou Pokémon Brilliant Diamond a Pokemon Shining Pearl, ze kterých si představíme Team Galactic, trenéry z tělocvičen, legendární Pokémony a tři jezera Sinnoh. Zároveň Pokémon Company představila nedávno oznámené Pokémony Hisuian Zorua a Hisuian Zoroark ze hry Pokémon Legends: Arceus. Na ty přijde řada ale až později.

Při průzkumu her Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl se určitě setkáte s novými nepřáteli a protivníky. Základní organizací, proti které se postavíte je Mysterious Team Galactic.

Charismatickou postavou, šéfující Teamu Galactic je Cyrus. Poznáte jej podle klidného projevu při řeči i při jednání, ve kterém převládá logika. Nenávidí lidské emoce a svobodné myšlení, oboje považuje za slabost. Používá Weavila. Mars je velitelkou Teamu Galactic se silnou vůlí. Nerada prohrává a přísahala věrnost Cyrus. Vášeň pro Pokémony se u ní ale někdy projevuje silnými emocionálními výbuchy. Jejím pokémonním partnerem je Purugly.

Jupiter kolem sebe vytváří tajemnou atmosféru. V bitvách je velmi zručná a pro dosažení svých cílů je ochotná udělat prakticky cokoli, dokonce i ukrást Pokémony jiných lidí. Jejím partnerem je Pokémon Skuntank. Saturn je poslední představeným z Teamu Galactic. Je to chladný a soustředěný velitel a jde o jednoho z mála lidí, kteří občas pochybují o plánech Cyruse. Naštěstí je dostatečně chladný a nezaujatý, aby dokázal jeho rozkazy věrně splnit. Jeho parťákem je Pokémon Toxicroak.

Nejtvrdší trenéři Pokémonů ve hře jsou Candice, vedoucí tělocvičny města Snowpoint. Používá Pokémony ledového typu a vedoucím jejího týmu je Abomasnow. Známá je také jako Diamond Dust Girl, která při tréningu zdůrazňuje soustředění. Druhým trenérem je Volkner z tělocvičny v Sunyshore City. Používá Pokémony elektrického typu v čele s Luxrayem. Říká se o něm, že je v regionu Sinnoh nejsilnějším trenérem provozujícím tělocvičnu, ale nudí se nedostatkem náročných vyzyvatelů, takže čas tráví jejím neustálým přestavováním.

Hry Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl nabídnou tři legendární Pokémony: Uxie, Mesprit a Azelf. Tito tři Pokémoni se objevují již v mýtech regionu Sinnoh a podle zdejších lidí je Uxie prezentací Poznání, Mesprit prezentací Emocí a Azelf prezentací Síly vůle. Uvidíme, jak se tito tři Pokémoni zapojí do vašeho nového dobrodružství.

Oblast je známa také díky třem jezerům, bohatým na život: jezero Acuity, Verity a Valor. Říká se, že na jejich dně spočívá další legendární Pokémon.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Oblast Sinnoh teď opustíme a podíváme se blíže na hru Pokémon Legends: Arceus, zasazenou do regionu Hisui, a na Pokémony Hisuian Zorua a Hisuian Zoroark. Jedná se o nově objevené hisuijské formy Zorua a Zoroarka, oba patří mezi normální Ghost typy, vyhýbající se lidem, ale zároveň jsou vůči nim nepřátelští a agresivní.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Kromě bonusu za předčasný nákup hry Pokémon Legends: Arceus získáte sady Hisuian Growlithe Kimono Set a masku ​​Baneful Fox.

Hry Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl mají vyjít celosvětově pro Switch 19. listopadu. Pokémon Legends: Arceus pak má celosvětově pro Switch vyjít 28. ledna 2022.

Zdroj: Pokémon Company

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama