Pokračování shrnutí historie a vlivu CD Projektu RED
Novinka Pokračování shrnutí historie a vlivu CD Projektu RED

Pokračování shrnutí historie a vlivu CD Projektu RED

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Sám Geralt vypráví o sérii Zaklínač i o Gwentu. Nechybí ani ukázka některých nových karet.

Reklama

Před několika dny jsme vás upozorňovali na první část série videí, v níž se evropské zastoupení PlayStationu zaměřuje na historii a vliv studia CD Projekt RED. Všechny informace jsou nám přitom sdělovány ústy vývojářů a samotného Geralta z Rivie, potažmo jeho dvorního dabéra Douga Cockla. V dalších dnech následně došlo na další dvě části, které nesou názvy How The Witcher took over the world a From Gwent to Thronebreaker.

Geralt z Rivie tentokrát promlouvá třeba o vzniku jednotlivých herních dílů série Zaklínač, o rozdílech mezi nimi či vlivu samotné postavy Geralta na herní svět. Druhé video pak přibližuje okolnosti vzniku free-to-play karetní hry Gwent: The Witcher Card Game a sesterského křížence karetního titulu a RPG, tedy projektu Thronebreaker: The Witcher Tales.

V obou videích lze navíc opět postřehnout několik záběrů ze zákulisí. Hráče Gwentu pak jistě zaujme drobná ukázka podoby připravovaných karet, třeba Vivienne a její přeměny, která vychází z datadisku O víně a krvi pro Zaklínače 3. Sami vývojáři z CD Projektu RED navíc čerstvě odhalili další karty, které nabídne připravovaná expanze Crimson Curse. Zajímavé je, že karta Vivienne, s níž přišli tvůrci, je odlišná od té, kterou lze spatřit v jednom z videí PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama