Pokračování Yomawari k nám dorazí koncem roku
Novinka Pokračování Yomawari k nám dorazí koncem roku

Pokračování Yomawari k nám dorazí koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Yomawari: Midnight Shadows nakonec vyjde pro PS4, PS Vitu a pro PC.

Reklama

V posledním čísle časopisu Dengeki bylo odhaleno pokračování hororové puzzle hry Yowamari: Night Alone, nazvané Shin Yomawari. Kupodivu vydala NIS Amrica během několika dalších dnů tiskovou zprávu, ve které potvrdila lokalizaci a vydání hry pod názvem Yomawari: Midnight Shadows. Těšit se na ni můžeme koncem roku ve verzích pro PS4, PS Vitu a pro PC.

Yomawari: Midnight Shadows nám představí dvě zbrusu nové dívky, Yui a Haru. A opět se budeme procházet za noci a utíkat před duchy, které je pronásledují, ale nebudou se pohybovat společně. Dívky jsou od sebe odděleny tajemným útočníkem a každá prozkoumá jinak úchvatné a bizarní lokality. Bude tedy záležet na jejich (nebo možná spíše vaší) odvaze a důvtipu, aby přežily a znovu se spolu setkaly.

Yui a Haru se na konec letních prázdnin přesouvají do sousedního města a aby dobře viděly na chystaný ohňostroj, jdou výše do hor. Cestou zpátky domů jsou od sebe náhodou odděleni a navzájem se sobě ztratí. Ani o tom neví, ale prochází několikrát kolem sebe, hledají se, ale jediné co vidí je tma a zlověstné noční město. Můžou se ještě vůbec bezpečně setkat?

Mapa je u Midnight Shadows, oproti původnímu Yomawari, více než dvakrát větší. Budete moci prozkoumat další opuštěná místa, včetně třeba interiéru domů, postavených v západním stylu, nebo vnitřní prostory knihovny. Hra používá stejnou kameru jako její předchůdce, ale když vstoupíte na speciální místa, přesune se kamera na boční pohled.

Nočním městem se opět budou toulat různí zvláštní duchové, a zatímco budou někteří úplně neškodní, bude mít většina špatné úmysly a setkání s nimi bude končit obrazovkou s nápisem Game Over.

Těšíte se? Já určitě ano! Prozatím se ale můžeme podívat na internetové teaser stránky hry Yomawari: Midnight Shadows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama