Porovnejte PC a PS4 verze bety Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Porovnejte PC a PS4 verze bety Star Wars: Battlefront

Porovnejte PC a PS4 verze bety Star Wars: Battlefront

Michal Burian

Michal Burian

62

V dalších videích test frekvence snímků za sekundu. Navíc společnosti Nvidia a AMD vydaly nové ovladače.

Reklama

Zítra konečně začíná dlouho očekávaná veřejná beta hry Star Wars: Battlefront. Každý hráč na počítači nebo konzoli PlayStation 4 a Xbox One se bude moci pustit do bitvy a vychutnat si Hvězdné války v multiplayerové podobě v podání švédského studia EA DICE, které vytvořilo sérii Battlefield. My jsme měli možnost zavítat do bety o dva dny dříve a dnes odpoledne jsme vám přinesli naše dojmy.

Pokud se chystáte do bety, možná vás zajímají rozdíly mezi PC (na ultra nastavení) a PS4 verzí. Na rozdíly se podíval YouTube kanál Candyland, který v pěti minutách přináší srovnání. Digital Foundry se potom zaměřilo na frekvenci snímků za sekundu u PC i PS4 verze. Jak se sami můžete přesvědčit, Battlefront se drží dobře na obou platformách. S frame-rate by skutečně neměl být problém, pokud se tedy nepřimotáte k nějaké velké bitvě, kde se efekty nešetří.

Budete hrát Star Wars: Battlefront na PC? Potom si můžete betu předběžně stáhnout z Originu a zároveň si nezapomeňte aktualizovat ovladače vaší grafické karty. Nové vydala Nvidia i AMD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama