Poslechněte si kompletní soundtrack Wolfensteina 2
Novinka Poslechněte si kompletní soundtrack Wolfensteina 2

Poslechněte si kompletní soundtrack Wolfensteina 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Mistr svého řemesla Mick Gordon už zase úřaduje.

Reklama

Jedním z nejčastěji chválených aspektů restartu série Doom z roku 2016 je soundtrack, kterým se Mick Gordon nesmazatelně zapsal do povědomí hráčů jako jeden z nejtalentovanějších a nejschopnějších skladatelů herní hudby současnosti. Bethesda následně mile překvapila, když oficiálně vydala celý soundtrack na YouTube. A nyní se situace opakuje v případě loňské střílečky Wolfenstein 2: The New Colossus, která na konci června dorazí i na Switch.

Níže si můžete poslechnout kompletní soundtrack nového Wolfensteina, který zahrnuje nejen práci Micka Gordona, ale i dalších interpretů. Nechybí výborný ústřední motiv, doprovod upoutávky na animovaný seriál Blitzmench, chytlavý song Change Over Day a celá řada dalších skladeb, které je možné slyšet ve hře nebo v doprovodných propagačních materiálech. Celkově se jedná o 41 skladeb s celkovou stopáží přesahující dvě a půl hodiny.

Jestli vám poslech na YouTube nestačí a rádi byste si soundtrack Wolfensteina 2 zakoupili, budete k tomu mít možnost od 18. června, kdy hudební doprovod bude k dispozici digitálně. O možnosti nějakého fyzického vydání, třeba na vinylové desce, se zatím neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama