Poslední DLC pro Star Wars: Battlefront se opravdu zaměří na film Rogue One
Star Wars: Battlefront Novinka Poslední DLC pro Star Wars: Battlefront se opravdu zaměří na film Rogue One

Poslední DLC pro Star Wars: Battlefront se opravdu zaměří na film Rogue One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

V přídavku, který vyjde spolu s filmem, zavítáme na planetu Scarif, která je popisována jako tropický ráj.

Reklama

Asi jsem to zakřikl, když jsem v čerstvé novince o přídavku Death Star pro Star Wars: Battlefront prohlásil, že o čtvrtém a posledním přídavku stále nevíme nic. Protože teď už víme. Očekávání fanoušků se naplnila, DLC se zaměří na obsah nového filmu s názvem Rogue One: Star Wars Story.

Přídavek přitom nese název Rogue One: Scarif, což znamená, že se díky němu dostaneme na stejnojmennou planetu, která ve filmu hraje významnou roli. Režisér filmu Gareth Edwards včera na akci Star Wars: Celebration označil Scarif za tropický ráj. Na jeho podobu se koneckonců můžete podívat díky včera vydanému plakátu a pohledu do zákulisí natáčení.

Víme tedy, kam nás DLC zavede, a víme také to, za koho si zahrajeme. Šňůru hrdinů a padouchů uzavře hlavní hrdinka hry Jyn Erso, kterou ve filmu hraje Felicity Jones, a hlavní záporák, ředitel Orson Krennic. Jeho role se v Rogue One zhostil herec Ben Mendelssohn.

Ve filmovém Rogue One uvidíme i novou techniky a nové typy Stormtrooperů, takže se dá očekávat, že i s nimi se v posledním DLC Battlefrontu setkáme. Pokud vám nebude stačit pohled do zákulisí, který najdete níže, určitě se podívejte na starší teaser.

Star Wars: Battlefront - Rogue One: Scarif (delší název už vymyslet nemohli?) vyjde na konci tohoto roku. Bude tedy doprovázet vydání filmu, jehož premiéra je stanovená na 15. prosince. Podle DICE si budete moci vyrazit do kina na film, vrátit se domů a užívat si jeho motivy při hraní Battlefrontu. Přesné datum vydání přídavku však neznáme.

Video z natáčení Rogue One

Plakát k filmu

Pro pořádné rozlišení zamiřte sem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama