Poslední příběhové DLC pro Dragon Age: Inquisition vyjde už 8. září
Dragon Age: Inquisition Novinka Poslední příběhové DLC pro Dragon Age: Inquisition vyjde už 8. září

Poslední příběhové DLC pro Dragon Age: Inquisition vyjde už 8. září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Nese název Trespasser a odehrává se dva roky po událostech původní hry.

Reklama

Na PAX Prime došlo k oznámení dlouho očekávaného posledního DLC pro singleplayer Dragon Age: Inquisition. To nese název Trespasser a zaměřuje se na osudy Inkvizice dva roky po událostech původní hry.

Přídavek přirozeně naváže na poměrně otevřený a nejasný konec hry, takže se můžete těšit na konfrontaci s tím, kdo všechno začal, a na rozhodnutí o osudu Inkvizice.

Důležitou roli má hrát i armáda Qunarijců a nové eskapády se znamením na ruce Inkvizitora (nebo Inkvizitorky). V nově zveřejněném traileru vidíme také docela různorodá prostředí, mezi nimiž budeme pravděpodobně cestovat pomocí zrcadel Eluvian.

V traileru ale vidíme především všechny staré známé z vaší party, takže je jasné, že v posledním přídavku by nikdo neměl chybět. Tedy pokud vás dotyčný společník neopustil už v průběhu původní hry.

Datum vydání je stanovené na 8. září a ani tentokrát nedochází k časové exkluzivitě pro PC a Xbox One jako v případě prvního přídavku Jaws of Hakkon. Bez časové exkluzivity se obešlo už předešlé DLC The Descent, nicméně je stále mít třeba na paměti, že v případě verze hry pro starou generaci konzolí se s vydáním DLC nepočítá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama